Ο Michael Myers είναι έτοιμος να σπείρει τον τρόμο στο “Halloween Kills” (ΕΙΚΟΝΑ)

Η νέα εικόνα που ανεβάζει την αναμονή στα ύψη!
07 Ιανουαρίου 2021 09:26
Ο Michael Myers είναι έτοιμος να σπείρει τον τρόμο στο “Halloween Kills” (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Jamie Lee Curtis με την οικογένειά της είναι έτοιμοι να επιστρέψουν τον Οκτώβριο του 2021 και να συνεχίσουν να παλεύουν για τη ζωή τους, ώστε να ξεφύγουν από τα χέρια του Michael Myers, στο “Halloween Kills”. Η επιστροφή του franchise έγινε το 2018 σπάζοντας τα ταμεία σε εισπράξεις και αποτέλεσε την αφετηρία για μια νέα τριλογία ταινιών, την οποία σκηνοθετεί ο David Gordon Green.

Παρόλο που δε βλέπουμε συχνά βίντεο ή εικόνες από τις δύο επερχόμενες ταινίες του Halloween, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε τώρα μια νέα εικόνα από το “Kills”. Σε αυτή, πρωταγωνιστεί η σατανική φιγούρα του "The Shape", φορώντας φυσικά τη μάσκα, κρατώντας το μαχαίρι του και υπενθυμίζοντάς μας ότι έχει επιστρέψει για τα καλά.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Ο Green πρόσφατα μοιράστηκε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ, λέγοντας ότι η ταινία δημιουργεί τον απόλυτο φόβο. 

Έχει να κάνει με τη δημιουργία του φόβου. Άλλο πράγμα είναι να φοβάσαι τον "Μπαμπούλα", κάποιον που μπορεί να κρύβεται στη ντουλάπα, κάτω από το κρεβάτι σου, να καραδοκεί στο σπίτι σου...

Εμείς θέλαμε να εξερευνήσουμε και άλλες πτυχές στην ταινία όπως είναι η παράνοια. Τί συμβαίνει όταν ο φόβος πλησιάζει; Δεν μπορείτε πλέον να κρύβεστε κάτω από τα καλύμματα…

Το Halloween Kills αναμένεται να προβληθεί στις 15 Οκτωβρίου του 2021. Για περισσότερα νέα σχετικά με το φιλμ μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.