Locked Down: Έρωτας και μια ληστεία εν μέσω πανδημίας στο trailer της νέας ταινίας του HBO Max

Anne Hathaway και Chiwetel Ejiofor παίζουν στο...πανδημικό ρομάντζο του Doug Liman
05 Ιανουαρίου 2021 20:55
Locked Down:  Έρωτας και μια ληστεία εν μέσω πανδημίας στο trailer της νέας ταινίας του HBO Max

To trailer της νέας ταινίας του Doug Liman με τίτλο "Locked Down" δόθηκε στη δημοσιότητα από το HBO Max και είναι αρκετά επίκαιρη, μιας και διαδραματίζεται κυριολεκτικά εν μέσω της πανδημίας της COVID-19. Πρωταγωνιστούν οι Anne Hathaway και Chiwetel Ejiofor ως ένα ζευγάρι που ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού και λόγω του...lockdown όπως προδίδει και ο τίτλος αναγκάζονται να ζήσουν μαζί και ταυτόχρονα χώρια τις δικές τους ζωές. 

Εκεί όπου η ρουτίνα της καραντίνας αρχίζει και τους τρώει, όπως θα δείτε από το trailer, μια απίθανη ιδέα θα τους φέρει πιο κοντά και ίσως να είναι η αιτία για να βρουν και πάλι τη σπίθα στη σχέση τους. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο ώστε να ληστέψουν ένα διαμάντι αξίας $4 εκατομμυρίων από τα Harrod's. Και αν τα vibes που σας δίνει θυμίζουν το "Mr. & Mrs. Smith αλά πανδημικά" τότε πέφτετε μέσα γιατί ο Liman ήταν ο σκηνοθέτης της blockbuster ταινίας του 2005 με τους Brad Pitt και Angelina Jolie. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως το σενάριο εμπνεύστηκε ο Steven Knight, δημιουργός του "Peaky Blinders" ενώ στο ρεζουμέ του Liman συναντάμε επιτυχίες όπως τα Edge of Tomorrow, American Made και το επερχόμενο "Chaos Walking". Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Ben StillerStephen MarchantLucy BoyntonBen KingsleyMindy KalingMark GatissDulé Hill, και Jazmyn Simon.

Αναμένεται αναμφίβολα να είναι μια από τις πρώτες μεγάλες κυκλοφορίες του 2021, μιας και θα κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο βδομάδες από σήμερα και η θεματολογία της -αν μη τι άλλο- θα τραβήξει τα βλέμματα του κοινού, που διψάει για νέες κυκλοφορίες. 

Το Locked Down θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιανουαρίου αποκλειστικά στο HBO Max.