Ο Mads Mikkelsen στο “Chaos Walking”

Μία δυστοπία που υπόσχεται να παίξει με το μυαλό σας
01 Αυγούστου 2017 12:42
Ο Mads Mikkelsen στο “Chaos Walking”

Είναι επίσημο πια! Ο Mads Mikkelsen θα υποδυθεί το ρόλο του κακού στην sci-fi ταινία του Doug Liman, Chaos Walking. Ο σκηνοθέτης του The Bourne Identity και του Edge of Tomorrow θα συνεργαστεί με τον Mikkelsen, με το σενάριο της ταινίας να επιμελούνται οι Charlie Kaufman,  Lindsey Beers, John Lee Hancock και Gary Spinelli.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Patrick Ness που εκδόθηκε το 2008, το επιστημονικής φαντασίας θρίλερ Chaos Walking λαμβάνει χώρα σε έναν νέο κόσμο που έχει προσβληθεί από τον ιό “The Noise”.  Εξαιτίας της εξάπλωσης αυτού του ιού, η σκέψη του καθενός είναι πλήρως εκτεθειμένη σε τρίτους. Στη δυστοπία που θα παρακολουθήσουμε,  ο Mikkelsen ως “Mayor Prentiss” εμφανίζεται ως ο πρώην μέντορας του κεντρικού χαρακτήρα της ταινίας, του Todd Hewitt , και θα αποδειχτεί ο πιο ανηλεής διώκτης του νεαρού.

Εκτός από τον Mikkelsen λοιπόν, το cast θα πλαισιώσει και ένα ενδιαφέρον δίδυμο ηθοποιών που κάνουν τα πρώτα τους σταθερά βήματα στην Μεγάλη Οθόνη: η Daisy Ridley και ο Tom Holland. Οι νέοι αυτοί θα ενσαρκώσουν την Viola και τον Todd αντίστοιχα, τους ήρωες  που προσπαθήσουν να βρουν το αντίδοτο για την καταπολέμηση του ιού που μαστίζει τον πλανήτη.

Τα γυρίσματα του Chaos Walking ξεκινούν αυτόν τον μήνα στο  Montreal και η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. την 1η Μαρτίου από την Lionsgate.