Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του Edge of Tomorrow 2

Με τους Tom Cruise και Emily Blunt να επιβεβαιώνουν την επιστροφή τους
08 Μαΐου 2017 12:21
Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του Edge of Tomorrow 2

Μέσα από το Collider, το οποίο μίλησε με τον σκηνοθέτη του Edge of Tomorrow, Doug Liman, έγινε γνωστός ο τίτλος του πολυαναμενόμενου sequel εν εκ των πιο υποτιμημένων sci-fi ταινιών των τελευταίων χρόνων. Όπως αποκάλυψε ο Doug Liman, το Edge of Tomorrow 2 είναι σίγουρο πως θα συμβεί το ερώτημα είναι το πότε. Η επίσημη ονομασία του θα είναι "Live Die Repeat and Repeat" μιας και το Edge of Tomorrow δεν ήταν και ο πιο ευφάνταστος τίτλος, μιας και στην DVD κυκλοφορία του, η αρχική ταινία μετονομάστηκε σε Live. Die. Repeat. . Ήδη η ιδέα που είχε ο Tom Cruise για το sequel ενθουσίασε την συμπρωταγωνίστρια του Emily Blunt αλλά και τον ίδιο τον Liman. 

O ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: Έχουμε μια φανταστική ιστορία! Είναι εκπληκτικό! Πολύ καλύτερη από την πρώτη ταινία και προφανώς την αγάπησα. Θα ονομάζεται Live Die Repeat and Repead. Ο Tom Cruise είναι ενθουσιασμένος και το ίδιο και η Emily Bluint. Το μεγάλο ερώτημα είναι απλά το πότε θα το κάνουμε. Δεν είναι ένα "ίσως" αλλά ένα "πότε;". 

Επομένως, με τους Cruise και Blunt να επιστρέφουν για το Live Die Repeat and Repeat, αναμένουμε περισσότερα νέα για το sequel.