Ένας έρωτας γεννιέται στο οργουελικό σκηνικό του “Atlantis” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το trailer για την επιλογή της Ουκρανίας στα ερχόμενα Oscars
04 Ιανουαρίου 2021 12:37
Ένας έρωτας γεννιέται στο οργουελικό σκηνικό του “Atlantis” (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την περσινή επιτυχία που γνώρισε το Parasite του Bong Joon-Ho που, μεταξύ άλλων, κέρδισε το Όσκαρ για Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας φαίνεται ότι άνοιξε το δρόμο και σε άλλα ξενόγλωσσα φιλμ για να αναγνωριστούν. Τον ίδιο στόχο φαίνεται ότι έθεσε και το “Atlantis” του Valentyn Vasyanovych που έρχεται από την Ουκρανία και αποτελεί την επίσημη επιλογή της χώρας στην κατηγορία "Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας" στα επερχόμενα Oscars του 2021.

Πρόκειται για ένα δυστοπικό μεταποκαλυπτικό ρομάντζο που λαμβάνει χώρα στην Ουκρανία το 2025 σε μια τεράστια έρημο ακατάλληλη για να ζήσει ο άνθρωπος. Το νερό, το απαραίτητο αγαθό του ανθρώπου, μεταφέρεται με φορτηγά και θα δούμε τη ζωή του Sergiy, που δεν μπορεί καθόλου να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

Όμως, στη ζωή του θα βρεθεί η Katya, η οποία βρίσκεται σε μια αποστολή ονόματι, “Black Tulip” και θα προσπαθήσουν μαζί να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, όπου η αγάπη και ο έρωτας παίζουν σημαντικό ρόλο.

Το Atlantis θα κάνει το ντεμπούτο του στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη στις 22 Ιανουαρίου, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν μελλοντικά. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.