Ο Tom Cruise ετοιμάζει στούντιο κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

Δε θα είναι απλό στούντιο αλλά ένα οχυρό κατά του κορωνοϊού
28 Δεκεμβρίου 2020 17:49
Ο Tom Cruise ετοιμάζει στούντιο κατά του κορωνοϊού σε πρώην στρατιωτική βάση!

To ξέσπασμα του Tom Cruise στο συνεργείο της παραγωγής του Mission Impossible 7 έγινε viral και θα αποτελέσει μια από τις στιγμές που το Χόλιγουντ θα θυμάται, κυρίως και λόγω της συγκυρίας. Ο 58χρονος ηθοποιός και παραγωγός θέλει να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του όσο πιο ανώδυνα και ασφαλέστερα γίνεται για αυτό και πήρε την κατάσταση εντελώς στα χέρια του. 

Δεν έχει περάσει και λίγα άλλωστε η ταλαιπωρημένη παραγωγή του "M:Ι 7". Αναγκάστηκε να διακοπεί δυο φορές όσο βρισκόταν στην Ιταλία για γυρίσματα, μια κατά το πρώτο lockdown και μια τον περασμένο Οκτώβριο. Όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, κοστίζουν πολλά έξτρα εκατομμύρια στο budget της πολυαναμενόμενης ταινίας, η οποία ίσως να μην αντέχει ακόμη μια διακοπή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Sun, ο Υπουργός Πολιτισμού της Μ. Βρετανίας, Oliver Dowden, χορήγησε ειδική άδεια στην παραγωγή του φιλμ ώστε να συνεχιστούν εκεί τα γυρίσματα. Συγκεκριμένα, όμως θα μεταφερθεί στην πρώην μυστική στρατιωτική βάση αρμάτων "Longcross" στο Surrey, εκεί όπου κυριολεκτικά θα χτιστεί ένα στούντιο "οχυρό" κατά του κορωνοϊού, με απόλυτο έλεγχο και αυξημένα μέτρα προστασίας. 

Όπως καταλαβαίνετε ο Cruise έχει βαλθεί να τελειώνει τα γυρίσματα του MI7 αλλά και του Mission Impossible 8, τα οποία θα γίνουν διαδοχικά.