Ο σκηνοθέτης του The Twilight Saga: Eclipse ετοιμάζει ψυχολογικό θρίλερ για το HBO Max

Αυτό είναι το “Red Bird Lane” με τον Crispin Glover
28 Δεκεμβρίου 2020 13:09
Ο σκηνοθέτης του The Twilight Saga: Eclipse ετοιμάζει ψυχολογικό θρίλερ για το HBO Max

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση από το Deadline, ότι ο σκηνοθέτης του τηλεοπτικού σόου, “Hannibal”, καθώς και του "The Twilight Saga: Eclipse", David Slade, είναι έτοιμος για το επόμενό του project. Συγκεκριμένα, δουλεύει πάνω σεένα νέο ψυχολογικό θρίλερ για το HBO Max, με ονομασία “Red Bird Lane” με το σενάριο να αναλαμβάνει η Sara Gran του “Southland”.

Όπως ανακοινώθηκε στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Crispin Glover που μεταξύ άλλων τον έχουμε δει στα “Back to the Future” και “Alice in Wonderland”, ενώ πλάι του θα βρίσκονται και οι James Urbaniak, Jamie Clayton, Rya Kihlstedt και Grantham Coleman.

Όπως μάθαμε στην υπόθεση θα παρακολουθήσουμε οκτώ ανθρώπους που δε γνωρίζονται μεταξύ τους, να φτάνουν σε ένα απομονωμένο σπίτι, όλοι για διαφορετικό λόγο. Εκεί, μετά τη μυστηριώδη και «συμπτωματική» άφιξή τους θα συνειδητοποιήσουν ότι κάτι πολύ παράξενο και τρομακτικό τους περιμένει. Ο Glover θα υποδυθεί τον Jonah, έναν «κακό» άνθρωπο που φτάνει σε αυτό το σπίτι για να αποκτήσει κάποια χρήματα.

Αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα αρχίσει να προβάλλεται, οπότε για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.