Η Patty Jenkins θα αναλάβει το Wonder Woman 3 υπό έναν όρο

Τάσσεται υπέρ των κινηματογράφων η διάσημη σκηνοθέτιδα
23 Δεκεμβρίου 2020 12:34
Η Patty Jenkins θα αναλάβει το Wonder Woman 3 υπό έναν όρο

Οι Denis Villeneuve και Christopher Nolan έχουν ταθεί δημόσια ενάντια στην υβριδική στρατηγική της Warner Bros. με την ταυτόχρονη προβολή ταινιών σε αίθουσες και HBO Max και φαίνεται πως σε αυτούς προστίθεται και μια ακόμη δημιουργός. Αυτή δεν είναι άλλη από την Patty Jenkins, η οποία παρά την ειδική μεταχείριση που δέχθηκε για την κυκλοφορία του Wonder Woman 1984 -λέγεται ότι ήταν από τους λίγους που γνώριζαν για την κίνηση αυτή από πριν- εξέφρασε μια άποψη που την τοποθετεί απέναντι από τις προθέσεις της Warner. 

Σε συνέντευξη της Jenkins στη New York Times ανέφερε εν ολίγοις πως θα έκανε το Wonder Woman 3 εάν υπήρχε η δέσμευση από την άλλη πλευρά ότι θα κυκλοφορήσει παραδοσιακά στους κινηματογράφους. 

Χαρακτηριστικά ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο της τρίτης ταινίας και εάν σκοπεύει να επιστρέψει για το αναπόφευκτο threequel: 

Θα δούμε τι θα γίνει. Πραγματικά δεν ξέρω. Ξέρω ότι θα ήθελα πολύ να κάνω το τρίτο υπό τις κατάλληλες συνθήκες και εάν είναι εφικτή μια κυκλοφορία στις αίθουσες. Δεν νομίζω να επέστρεφα εάν δεν υπήρχε αυτό. 

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο θα διασωθεί και σε ποιο βαθμό θα επιστρέψουν οι κινηματογράφοι στο προσεχές διάστημα. Όλοι φυσικά ελπίζουν στον μαζικό εμβολιασμό ώστε να προσφέρει μια ασπίδα προστασίας στην κοινωνία και σιγά-σιγά να ξεκινήσει η λειτουργία τους όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά γίνεται. Πάντως τα μαντάτα δεν είναι και τα καλύτερα, όταν ακούγεται πως η MGM, ένα από τα αρχαιότερα στούντιο του κόσμου, βάζει πωλητήριο. 

Το Wonder Woman 1984 θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους (όσοι είναι ανοιχτοί λόγω κορωνοϊού) και μέσω του HBO Max (μόνο για τις ΗΠΑ).