O Barack Obama αποκαλύπτει τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές για το 2020

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ εχει σινεφίλ και όχι μόνο γούστα
19 Δεκεμβρίου 2020 11:15
O Barack Obama αποκαλύπτει τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές για το 2020

Από τότε που αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο, ο Barack Obama ζει μια πιο ξέγνοιαστη ζωή και αυτό φαίνεται από τα χόμπι του, καθώς έχει πολύ παραπάνω χρόνο να καθίσει στο σαλόνι του και να παρακολουθήσει ταινίες ή σειρές. Πέρυσι είχε παρακολουθήσει μόλις τρεις σειρές αλλά φέτος και με την πανδημία να μεταφέρει την διασκέδαση εντελώς εντός του σπιτιού, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ το...έλιωσε. 

Ο Obama φέτος πέρασε τη καραντίνα με μερικές από τις κορυφαίες σειρές της χρονιάς όπως το The Queen's Gambit, το Better Call Saul και το ντοκιμαντέρ The Last Dance. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter ανήρτησε τις 10 κορυφαίες σειρές και τις 14 κορυφαίες ταινίες που ο ίδιος θεωρεί για το 2020. 

Ανάμεσα στις ταινίες θα βρείτε το "Ma Rainey's Black Bottom", το "Mank" του David Fincher, το "Soul" της Pixar αλλά και ένα εκ των φαβορί για τα ερχόμενα Oscars, το "Nomadland" της Chloe Zhao. 

Στο "τιτίβισμά" του ο Obama αναγνώρισε πως αυτή η χρονιά θόλωσε περισσότερο τη γραμμή μεταξύ των ταινιών και των σειρών και για αυτό δεν ξεχώρισε κιόλας τις ταινίες ανάλογα με τη πλατφόρμα που προβλήθηκαν.