Το trailer για το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish είναι εδώ - Πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Apple TV Plus

Η ζωή της νεαρής pop star που σάρωσε στα Grammys και είναι μόλις 18 χρονών
15 Δεκεμβρίου 2020 19:27
Το trailer για το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish είναι εδώ - Πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Apple TV Plus

Το νέο trailer του "Billie Eilish: The World's A Little Blurry" έδωσε στη δημοσιότητα η Apple, καθώς θέλει να ανεβάσει το hype για τους εκατομμύρια fans της Billie Eilish. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ που χρονολογεί τη μέχρι τώρα καριέρα της ερμηνεύτριας του "Bad Guy" και άλλων μεγάλων επιτυχιών, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Apple TV+ και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο R.J. Cutler. 

Λέγεται πως για να αποκτήσει τα δικαιώματα η Apple πλήρωσε αδρά την Eilish με το ποσό να φτάνει τα $25 εκατομμύρια. Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 18 ετών, το εν λόγω ντοκιμαντέρ βρίσκεται στα σκαριά εδώ και κάμποσα χρόνια, ενώ τον Οκτώβριο του 2019, όπου η καλλιτέχνιδα έκανε το tour της, ένα συνεργείο την ακολουθούσε καταγράφοντας κάθε της βήμα.

Το λαμπερό αστέρι της επιβεβαίωσε η Eilish στα πρόσφατα Grammy όπου σάρωσε με πέντε βραβεία (Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη, Άλμπουμ της Χρονιάς, Δίσκου της Χρονιάς, Τραγούδι της Χρονιάς, Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ), ενώ θα την ακούσουμε και στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας του James Bond με τίτλο "No Time To Die" ερμηνεύοντας το ομώνυμο theme song. 

Το Billie Eilish: The World's A Little Blurry θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου 2021 αποκλειστικά στο Apple TV+.