Το Billie Eilish: Live at the O2 έρχεται στην Ελλάδα για μία νύχτα μόνο! (trailer)

Ένα φιλμ για όλους τους θαυμαστές της Billie
22 Δεκεμβρίου 2022 22:18
Το Billie Eilish: Live at the O2 έρχεται στην Ελλάδα για μία νύχτα μόνο! (trailer)

Κυκλοφόρησε το trailer του Billie Eilish Live At The O2, το οποίο είναι ένα ιδιαίτερο φιλμ που πρόκειται να παίξει για μία νύχτα στους κινηματογράφους. Η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται στη μεγάλη οθόνη και θέλει να σας μαγέψει με τις ερμηνείες μεγάλων επιτυχιών της, από το δίσκο “Happier Than Ever” και άλλων.

Τη σκηνοθεσία αυτού της ταινίας έχει αναλάβει ο Sam Wrench και η καταγραφή της έγινε με 20 κάμερες. Το live performance της Billie Eilish θα αποτελείται από τεράστια hits του τελευταίου της δίσκου, καθώς και προσωπικές στιγμές της μαζί με το κοινό.

Η επίσημη περίληψη:

Η βραβευμένη με Όσκαρ και βραβείο Grammy, και πλέον επιδραστική σταρ στον πλανήτη σήμερα, Billie Eilish, σε ένα οπτικό και μουσικό υπερθέαμα. Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, για μία μόνο νύχτα, όλοι μαζί θα ζήσουμε ένα μαγικό live από το O2 του Λονδίνου, σε κινηματογραφική ανάλυση 4K και με ήχο Dolby Atmos.

To Billie Eilish Live At The O2 θα παίξει μόνο για ένα βράδυ την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.