Τραυματίστηκαν οι Knoxville και Steve-O μόλις στη δεύτερη μέρα γυρισμάτων του Jackass 4

Από κορωνοϊό το περίμεναν από αλλού τους ήρθε
15 Δεκεμβρίου 2020 11:53
Τραυματίστηκαν οι Knoxville και Steve-O μόλις στη δεύτερη μέρα γυρισμάτων του Jackass 4

Οι ταινίες Jackass έχουν μείνει στην ιστορία για τα θεότρελα και πέρα από κάθε λογική stunts που επιχειρεί με κίνδυνο της ζωής τους η παρέα των Johnny Knoxville, Steve-O και Bam Margera. Μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στην παραγωγή τόσο λόγω προσωπικών θεμάτων που αντιμετώπισε η παρέα, όπως ο θάνατος του Ryan Dunn από ατύχημα το 2011, που στοίχισε άσχημα στον Margera, όσο και λόγω της πανδημίας πρόσφατα. 

Πριν μερικές μέρες, τελικά, οι συντελεστές του Jackass 4 κατάφεραν να βάλουν όλα τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Μάρτιο του 2021, όμως αντί να τους σταματήσει ο κορωνοϊός, τους σταμάτησε τελικά η ίδια τους η τρέλα -το λέμε και αναμενόμενο αυτό. 

Κυριολεκτικά δεν πρόλαβαν να παραμείνουν σώοι και αβλαβείς μέσα στις πρώτες 48 ώρες που βρέθηκαν στο πλατό και οι δύο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, οι Knoxville και Steve-O τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας από τις τρέλες που γύριζαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο. Και φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο ατύχημα στο πλατό των Jackass ταινιών. 

Την είδηση μετέφερε ο Margera μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο site του, λέγοντας πως οι δυο τους πήδηξαν σε έναν διάδρομο γυμναστικής με υψηλή ταχύτητα, φορώντας διάφορα μουσικά όργανα επάνω τους. Πλέον, δεν είναι στα 20 τους όπου μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν και να μην έχει αντίκτυπο στην φυσική κατάστασή τους, όμως τώρα που ο Knoxville είναι 49 ετών και ο Steve-O στα 46, οι τραυματισμοί μπορούν να τους θέσουν σε σοβαρότερο κίνδυνο. 

Βέβαια, ο Knoxville έχει δηλώσει στο παρελθόν τώρα που τους πήρανε τα χρόνια, όλα αυτα τα stunts και οι επιπτώσεις τους κάνουν τις καταστάσεις του περισσότερο αστείες. Ελπίζουμε η επιστροφή τους μετά από μια δεκαετία και το Jackass 3D να είναι αντάξια τους ονόματός τους. 

Το Jackass 4 καλώς εχόντων των πραγμάτων λόγω της πανδημίας θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαρτίου του 2021.