Black Adam: O Dwayne Johnson "φλεξάρει" και προπονείται για το νέο του ρόλο (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο "The Rock" σε μια από τις γνωστές αναρτήσεις του
14 Δεκεμβρίου 2020 11:37
Black Adam: O Dwayne Johnson "φλεξάρει" και προπονείται για το νέο του ρόλο (ΕΙΚΟΝΑ)

Τον ξέρετε τον "The Rock" και το πόσο δραστήριος είναι με τα social media και τον τρόπο που αλληλεπιδρά με το κοινό του. Θέλοντας να κάνει ένα νέο tease για το Black Adam, τη νέα του ταινία στο σύμπαν της DC, ανήρτησε μια φωτογραφία μέσα από το προσωπικό του γυμναστήριο.

Ο Dwayne Johnson μπήκε στην 2η Φάση της προετοιμασίας του για τον αντιήρωα της DC και η προπόνησή του έχει εντατικοποιηθεί αναλόγως, κάνοντας ειδική αναφορά στον προπονητή του για το πιστό πρόγραμμα που ακολουθεί, ούτως ώστε η φυσική του κατάσταση να είναι η ιδανική για τα γυρίσματα.

 

"Η ιεραρχία της δύναμης στο DC Universe πρόκειται να αλλάξει" γράφει ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood, κλείνοντας το post του με "125 κιλά ωμής δύναμης".

Η ταινία θα είναι σε σκηνοθεσία του Jaume Collet-Serra (Jungle Cruise) και το cast περιλαμβάνει επίσης τους Noah Centineo (Atom Smasher) και Aldis Hodge ως Hawkman, ενώ πρόσφατα προστέθηκε η Sarah Shahi σε έναν άγνωστο ρόλο. 

Το "φλεξάρισμα" του Johnson έγινε για να θυμίσει στους fans ότι τα γυρίσματα του Black Adam θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2021, ενώ πρόσφατα αφαιρέθηκε από το καλεντάρι κυκλοφοριών της DC, πιθανότατα γιατί θα το δούμε στις αίθουσες μέσα στο 2022.