Greek Freak: Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία στο Disney Plus

Άκρως ελληνικό ενδιαφέρον στη streaming πλατφόρμα της Disney
11 Δεκεμβρίου 2020 19:55
Greek Freak: Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία στο Disney Plus

Ελληνικό ενδιαφέρον είχε μια από τη χθεσινή σωρεία ανακοινώσεων της Walt Disney Company σχετικά με το άμεσο μέλλον του Disney Plus. Η streaming πλατφόρμα της θα επεκταθεί με τον πλέον εμφατικό τρόπο όσον αφορά το περιεχόμενο και ανάμεσα στα ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει βρίσκεται και αυτό του δικού μάς, Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα γίνει και επίσημα ταινία σε παραγωγή της Disney με τίτλο" Greek Freak", και θα καλύψει την ασύλληπτη πορεία του μέχρι τώρα με τους Milwaukee Bucks. Από τα χρόνια του Φιλαθλητικού στην Αθήνα, στο draft του NBA to 2013 μέχρι και φέτος όπου αναδείχθηκε για 2η φορά back-to-back MVP του NBA. 

Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε ο Bernie Goldman (300), με τον Arash Amel, γνωστός για τη δουλειά του στο "A Private War" με την Rosamund Pike, να έχει αναλάβει το σενάριο της ταινίας. Το γεγονός πως ένας κολοσσός σαν τη Disney επέλεξε τον Γιάννη ανάμεσα σε δεκάδες αθλητές του βεληνεκούς αυτού να κάνει ταινία αποδεικνύει πόσο τεράστια είναι η απήχησή του στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Είναι σίγουρο ότι η δύσκολη διαδρομή της ζωής του, μοιάζει βγαλμένη από όνειρο -ή ταινία θα έλεγε κανείς- και θα συγκινήσει και τους συνδρομητές του Disney+. 

Το πότε θα είναι έτοιμο το Greek Freak για να προβληθεί στο Disney Plus παραμένει ακόμα άγνωστο, ωστόσο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα.