Οι Fantastic Four "σκάνε" επιτέλους στο MCU με νέα ταινία

O Jon Watts στο τιμόνι της πρώτης οικογένειας της Marvel
11 Δεκεμβρίου 2020 14:05
Οι Fantastic Four "σκάνε" επιτέλους στο MCU με νέα ταινία

Εδώ και χρόνια φημολογούνταν η αναπόφευκτη επιστροφή των Fantastic 4 δια χειρός Marvel Studios και μετά την απόκτηση της 20th Century Fox ήταν απλά θέμα χρόνου, το οποίο πλέον λύθηκε. Επίσημα, οι Fantastic Four ετοιμάζονται να εισέλθουν στο MCU με κάθε μεγαλοπρέπεια, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige στο livestream της Disney. 

Η νέα ταινία που θα αποτελεί reboot και δε θα έχει καμία σχέση με εκείνες του 2005 και του 2015, με την τελευταία μάλιστα να καταστρέφει τη φήμη του franchise, καταδικάζοντάς το για χρόνια στην αφάνεια. Τώρα όμως η πρώτη οικογένεια της Marvel είναι έτοιμη να επιστρέψει και στο τιμόνι τους θα βρίσκεται ο Jon Watts, γνωστός για τη σκηνοθεσία των Spider-Man: Homecoming, Spider-Man Far: From Home και του άκρως αναμενόμενου Spider-Man 3

Σαφώς το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμα στάδια για αυτό και δεν υπήρξαν περαιτέρω πληροφορίες για την πλοκή ή το ποιοι ηθοποιοί θα παίξουν τους "τέσσερις φανταστικούς". Επομένως, όσοι ονειρευόσασταν να δείτε και τον Doctor Doom, ενός εκ των πιο θρυλικών villains της Marvel, θα γίνει τελικά πραγματικότητα.