Ο Ben Affleck θα πρωταγωνιστήσει στο “The Tender Bar” του George Clooney

Έρχεται από το Amazon Studios
10 Δεκεμβρίου 2020 10:56
Ο Ben Affleck θα πρωταγωνιστήσει στο “The Tender Bar” του George Clooney

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Ben Affleck βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να παίξει στη νέα ταινία του George Clooney με τίτλο “The Tender Bar”, με τις πληροφορίες να λένε πως οι δυο τους θα δώσουν τα χέρια. Πρόκειται για μία παραγωγή του Amazon Studios και θα είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του J.R. Moehringer, ο οποίος θυμάται την εποχή που έψαχνε για ακατάλληλες πατρικές φιγούρες στο μπαρ του θείου του στο long Island.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές εάν ο Clooney θα παίξει και κάποιο ρόλο στην ταινία, αλλά απ’ όσα έχουμε δει στο παρελθόν, έχει παίξει σε όλες τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει, εκτός του "Suburbicon". Ο βραβευμένος με Όσκαρ, William Monahan (The Departed) θα διασκευάσει το σενάριο της ταινίας, ενώ παράλληλα ο Clooney θα αναλάβει και καθήκοντα της παραγωγής με τον Grant Heslov, καθώς και τον Ted Hope.

Εκτός από αυτό, όμως, ο Affleck ετοιμάζεται και για το νέο φιλμ του Ridley Scott το The Last Duel, ενώ σύντομα θα τον δούμε ξανά ως Batman στο Zack Snyder's Justice League. Ο Clooney αυτές τις μέρες ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, το The Midnight Sky (23 Δεκεμβρίου) στο Netflix.

Για περισσότερες πληροφορίες, όμως, σχετικά με το The Tender Bar παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.