Το Spider-Man 3 θα μας τρελάνει! Επιστρέφει και ο Doctor Octopus του Alfred Molina

Θα τα δώσει όλα για όλα η Marvel Studios
08 Δεκεμβρίου 2020 20:54
Το Spider-Man 3 θα μας τρελάνει! Επιστρέφει και ο Doctor Octopus του Alfred Molina

Πριν μερικές μέρες η Zendaya δεν μπορούσε ούτε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει το γεγονός ότι θα υπάρξουν παραπάνω από ένας Άνθρωπος Αράχνη στο άκρως αναμενόμενο Spider-Man 3. Οι φήμες και οι ενδείξεις πως η απόλυτη Spider-Man ταινία είναι προ των πυλων πλέον εδραιώθηκαν.

Επίσημα, ο Alfred Molina θα επιστρέψει για το sequel του "Far From Home" και θα αντιμετωπίσει ως Doctor Octopus, τον Peter Parker του Tom Holland, όπως μεταδίδουν οι έγκυρες πληροφορίες του THR! Εδώ και καιρό άλλωστε οι φήμες οργίαζαν πως ο Molina εθεάθη στο πλατό της ταινίας που σκηνοθετεί ο Jon Watts. 

Είναι αλήθεια, λοιπόν, όσο και αν η Marvel Studios με τη Sony Pictures δε θέλουν να μιλήσουν για...τον ελέφαντα στο δωμάτιο, η παραπάνω ανακοίνωση αφήνει λίγα πράγματα πλέον στη φαντασία των fans της Marvel. 

Κατά γενική ομολογία το Spider-Man 2 του Sam Raimi αποτελεί την καλύτερη ταινία του Ανθρώπου Αράχνη και ένας από τους λόγους είναι και ο κακός της. Η ερμηνεία του Molina στο ρόλο του "Doc Ock", πραγματικά ώθησε στα άκρα τον Spidey του Tobey Maguire. 

Το ότι ο Electro του Jamie Foxx επιστρέφει από το The Amazing Spider-Man 2 σημαίνει ότι ένα ακόμη κομμάτι του παζλ μπήκε στη θέση του για την επανένωση όλων των κινηματογραφικών Spideys, μαζί με αυτόν του Andrew Garfield. Επίσης, η ανάμειξη του Doctor Strange του Benedict Cumberbatch ως μέντορα του Tom Holland αφήνει ουσιαστικά τις πόρτες του Multiverse ανοιχτές. 

Το ατιτλοφόρητο Spider-Man 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, εκτός απροόπτου.