"Θάνατος στο 2020", η κωμωδία του Netflix για να διώξουμε τη χρονιά όπως της αξίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow και πολλούς ακόμη αστέρες
07 Δεκεμβρίου 2020 19:02
"Θάνατος στο 2020", η κωμωδία του Netflix για να διώξουμε τη χρονιά όπως της αξίζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και μερικές μέρες γνωρίζουμε πως οι δημιουργοί του Black Mirror, Charlie Brooker και Annabel Jones, ετοιμάζουν κάτι για να στείλουν το 2020 από εκεί που ήρθε για λογαριασμό του Netflix και τώρα μάθαμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. "Θάνατος στο 2020" ή Death to 2020 θα ονομάζεται η κωμική ταινία, η οποία σε στιλ ντοκιμαντέρ (mockumentary για την ακρίβεια) θα πραγματοποιήσει μια ανασκόπηση της χρονιάς που όλοι θέλουν να ξεχάσουν, με έναν τρόπο όμως που θα μείνει...αξέχαστος. 

Και αυτό διότι από τον "comedy event" όπως το περιγράφει το Netflix θα παρελάσουν ένα σωρό αστέρες του Χόλιγουντ όπως οι Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Joe Keery καθώς και Cristin Milioti, η οποία συμμετείχε στο βραβευμένο με Emmy επεισόδιο του Black Mirror, με τίτλο "USS Callister". 

Οι αστέρες αυτοί θα εμφανιστούν σε διάφορα σκετσάκια (π.χ. ο Grant θα υποδύεται έναν ιστορικό που του παίρνουν συνέντευξη για το πώς ήταν αυτή η χρονιά) μαζί με πλάνα αρχείου από τους 12 μήνες του 2020 σε μια ανασκόπηση-παρωδία.

"Σε μια χρονιά που ούτε το Black Mirror δεν μπορούσε να φανταστεί...δε σημαίνει ότι δε θα προσθέσουμε και εμείς κάτι. Το Death to 2020 είναι το κωμικό γεγονός που θα διηγηθεί την ιστορία του πόσο άθλια ήταν αυτή η χρόνια...και ακόμα μάλλον είναι;" αναφέρει η σύνοψη του Netflix. 

Τονίζεται στο teaser πως ακόμη γυρίζεται το εν λόγω κωμικό φιλμ -το 2020 δεν τελείωσε ακόμα- επομένως δεν δόθηκε ημερομηνία πρεμιέρας στη συχνότητα του Netflix.