Το The Gray Man με τους Ryan Gosling και Chris Evans θα γίνει το "James Bond" του Netflix

Οι αδερφοί Russo μιλούν για το κατασκοπικό blockbuster και πότε ξεκινούν τα γυρίσματα
07 Δεκεμβρίου 2020 11:05
Το The Gray Man με τους Ryan Gosling και Chris Evans θα γίνει το "James Bond" του Netflix

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες των επόμενων ετών είναι το The Gray Man, το οποίο σκηνοθετούν οι Joe και Anthony Russo, όντας ζεστοί ακόμη από την ανεπανάληπτη επιτυχία τους με το Avengers: Endgame, που αποτελεί την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα επικό κατασκοπικό blockbuster θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Ryan Gosling

Οι βλέψεις για το Gray Man είναι τόσο μεγάλες όσο και το budget του που λέγεται ότι ξεπερνά τα $200 εκατομμύρια, με στόχο να δημιουργηθεί ένα franchise επιπέδου "James Bond" για λογαριασμό του Netflix. O Joe Russo δήλωσε τα εξής στο Collider και στο πλαίσιο του CCXP: 

"Έχουμε συλλάβει την ιδέα του Gray Man σαν μια σειρά ταινιών και γιατί όχι να ακολουθήσουμε και άλλα παρακλάδια της ιστορίας, άλλους χαρακτήρες, αλλά δε θα απαντήσουμε κάθε ερώτηση που θα δημιουργηθεί στην ταινία. Θα την παρακολουθήσετε, θα έχετε πλήρη αντίληψη της πλοκής, αλλά θα σας μείνουν ερωτήματα γύρω από το ευρύτερο σύμπαν."

Και σα να μην έφτανε το γεγονός ότι η ταινία κλείνει το μάτι στους fans της Marvel με την συμμετοχή του Evans, ο Anthony Russo δήλωσε πως μοιάζει με το "Captain America: The Winter Soldier" απλώς σε ένα προσγειωμένο πλαίσιο και πως θα έχει ενδιαφέρον να τον δούμε σε ρόλο κακού. Μάλιστα, το σκηνοθετικό δίδυμο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος άλλος στη θέση τους τη σκηνοθεσία των sequel ή των spinoffs που θα γεννήσει το Gray Man. 

Η πλοκή του κατασκοπικού θρίλερ ακολουθεί τον Court Gentry του Gosling, ο οποίος είναι ένας πρώην πράκτορας της CIA που έγινε εκτελεστής για όποιον δίνει τα περισσότερα. Στην πιάτσα τον αποκαλούν "Gray Man" και ο πρώην συνεργάτης του στη CIA, Lloyd Hansen του Evans βάλλεται να τον κυνηγήσει σε όλο τον πλανήτη. 

Τέλος, τα γυρίσματα του The Gray Man θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε θα προβληθεί στη "συχνότητα" του Netflix.