Θα είναι οι Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man 3; Η Zendaya απαντά (BINTEO)

H ερώτηση του Jimmy Kimmel που κόμπλαρε την πρωταγωνίστρια της ταινίας
06 Δεκεμβρίου 2020 20:32
Θα είναι οι Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man 3; Η Zendaya απαντά (BINTEO)

Οι φήμες γύρω από το Spider-Man 3 έχουν οργιάσει και δικαιωματικά αποτελεί την πιο αναμενόμενη ταινία της Marvel Studios κυρίως γιατί έχουν ακουστεί τρελά σενάρια. Ένα από αυτά θέλει τους Tobey Maguire και Andrew Garfield να επιστρέφουν στους ρόλους των Spider-Men και θα εμφανιστούν στο sequel του "Far From Home" στο πλάι του Tom Holland.

Οι φήμες αυτές πηγάζουν εξαιτίας του ότι οι πύλες του Multiverse στο σύμπαν του MCU θα ανοίξουν και η παρουσία του Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange σε ρόλο μέντορα του έφηβου Peter Parker αποτελεί μια ένδειξη επιπέδου "τι κάνει νιάο-νιάου στα κεραμύδια". Αυτόν τον καιρό τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας διεξάγονται κανονικά και η Zendaya βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και φυσικά ο παρουσιαστής δεν έλειψε να την ρωτήσει για το που βρίσκεται. 

Ο Kimmel, με το καλημέρα, την ρώτησε μεταξύ σοβαρού και αστείου "Εάν το Spider-Man 3 ονομάζεται έτσι επειδή θα έχει τρεις Spider-Men μέσα", με την Zendaya να προσπαθεί να κρατηθεί εμφανέστατα και να δίνει πληρωμένη απάντηση:

"Δεν μπορώ ούτε να το επιβεβαιώσω ούτε να το διαψεύσω" με το ύφος της να δείχνει πως μετρούσε πολύ προσεκτικά τα λόγια της, προφανώς γιατί αν αποκαλύψει το οτιδήποτε θα χτυπήσουν τη πόρτα της κάτι μαυροφορεμένοι τύποι σαν το Men In Black.  

Βέβαια, ο Kimmel προσπάθησε να πιέσει λίγο παραπάνω ρωτώντας την εάν ο Tobey Maguire έφαγε vegan πιάτο την ημέρα των Ευχαριστιών, την οποία η Zendaya πέρασε στο πλατό. Η στάση της γύρω από την ερώτηση του Kimmel ήταν σα να κλείνει το μάτι και να αποτελεί ένα θερμό teaser προς όλες αυτές τις θεωρίες που θέλουν όλους τους Ανθρώπους Αράχνη να ενώνουν τις δυνάμεις τους. Έχετε υπόψη επίσης το γεγονός ότι η εκπομπή του Kimmel μεταδίδεται από το ABC, το οποίο ανήκει στην Disney, επομένως οι ερωτήσεις και το timing της συνέντευξης δεν ήταν τυχαίο. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το ατιτλοφόρητο ακόμα "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.