Η Universal ετοιμάζει ολοκαίνουργια Van Helsing ταινία

Έρχεται από τον σκηνοθέτη του “Overlord”
02 Δεκεμβρίου 2020 12:10
Η Universal ετοιμάζει ολοκαίνουργια Van Helsing ταινία

Πλησιάζουμε στο φινάλε του 2020 και οι ανακοινώσεις στη βιομηχανία του κινηματογράφου συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, ανεξάρτητα από την πανδημία που την έχει επηρεάσει. Μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας, η οποία αναφέρει ότι η Universal Pictures έχει στα σκαριά μια ολοκαίνουργια Van Helsing ταινία, με σκηνοθέτη τον Julius Avery του Overlord.

Τα ηνία της παραγωγής έχει αναλάβει ο James Wan και πρόκειται για ένα από τα πολλά “monsters project” της Universal, ύστερα από τα ήδη ανακοινωθέντα Wolfman με τον Ryan Gosling και το Dracula με την Karyn Kusama στη σκηνοθετική καρέκλα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Avery όχι μόνο θα αναλάβει τη σκηνοθέσια, αλλά θα γράψει ξανά το σενάριο, που είχε δουλέψει αρχικά πάνω σε αυτό ο Eric Pearson (Godzilla vs. Kong, Black Widow, Thor: Ragnarok).

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για το project, αλλά παρόλα αυτά γνωστοποιήθηκε ότι το φιλμ θα πάρει ένα διαφορετικό δρόμο, αφού θα ακολουθήσει ένα πιο τρομακτικό-θρίλερ μονοπάτι. Επιπλέον, φαίνεται πως η Universal είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες, καθώς συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο “monsterverse” της ύστερα από την πολύ μεγάλη επιτυχία του “The Invisible Man”.

Πώς σας φαίνεται που θα δούμε νέα Van Helsing ταινία; Πείτε μας στα σχόλια! Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.