Ο John Travolta τα σπάει με τον χορό του "Pulp Fiction" ντυμένος Άι Βασίλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκάει μύτη και ο Samuel L. Jackson για να δέσει το γλυκό!
27 Νοεμβρίου 2020 08:48
Ο John Travolta τα σπάει με τον χορό του "Pulp Fiction" ντυμένος Άι Βασίλης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαφημιστικές εταιρίες ποντάρουν στον παράγοντα "νοσταλγία" με αποτέλεσμα να αναπαριστούν εμβληματικές σκηνές του σινεμά, με πιο τρανταχτά παραδείγματα αυτό του Macauley Culkin από το "Home Alone" με την Alexa ή του Bruce Willis που έγινε ξανά John McClane από τα "Die Hard". 

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι το νέο διαφημιστικό του John Travolta, ο οποίος ντύνεται Άι Βασίλης για λογαριασμό της εορταστικής καμπάνιας μια τράπεζας. Εκεί που τον βλέπουμε να ψωνίζει ενόψει των εορτών αραχτός στον καναπέ, μαζί με τη γυναίκα του, σκάει μύτη ο Samuel L. Jackson για να δέσει το νοσταλγικό γλυκό της επανένωσης των δύο ηθοποιών από το Pulp Fiction, όπου υποδύθηκαν το θρυλικό δίδυμο των εκτελεστών. 

Ο Travolta μάλιστα αστειεύεται με τον Jackson σε περίπτωση που ρίξει την περίφημη ατάκα του και στο τέλος μας χαρίζει το highlight του βίντεο, όπου χορεύει και πάλι τον χορό από το Pulp Fiction υπό τους ήχους του "Run Run Rudolph Run" -γιατί είμαστε και σε εορταστικό κλίμα- του Chuck Berry αντί για το "You Can Never Tell".

Εκτός από το διαφημιστικό, θυμηθείτε ξανά την θρυλική σκηνή από το Pulp Fiction με τον χορό της Mia (Uma Thurman) και του Vincent Vega παρακάτω: