Με τον πιο...Ryan Reynolds τρόπο επισημοποιείται το Deadpool 3 (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Marvel Studios κλείνει το μάτι στο ρεπορτάζ που αποκάλυψε τα σχέδιά της
22 Νοεμβρίου 2020 11:12
Με τον πιο...Ryan Reynolds τρόπο επισημοποιείται το Deadpool 3 (ΕΙΚΟΝΑ)

Και μετά την έμμεσα επίσημη επιβεβαίωση ότι το Deadpool 3 προχωράει κανονικά στη Marvel Studios, θέλησε και η ίδια να το επισημοποιήσει. Και πώς το έκανε αυτό; Φυσικά με τον πιο...Deadpool/Ryan Reynolds τρόπο που θα μπορούσε. Ανάρτησε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του Deadpool που ουσιαστικά κλείνει το μάτι στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Deadline, το οποίο ανέφερε πως το σενάριο θα γράψουν οι αδερφές Molyneux, δημιουργοί της animated σειράς, Bob's Burgers

Έτσι στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Bob Belcher κρατώντας φυσικά ένα burger αλλά στην πλάτη του φέρει τα διπλά σπαθιά του "Merc with a Mouth", χωρίς να συνοδεύεται από κάποια λεζάντα γιατί όποιος κατάλαβε...κατάλαβε!

Επίσης, το ενθαρρυντικό στο Deadpool 3 είναι πως εκτός του ότι ο Ryan Reynolds θα επιστρέψει φυσικά στο ρόλο, είναι πως αναμένεται να διατηρήσει όλα τα...βρώμικα και ακατάλληλα συστατικά του και θα είναι R-rated, όπως και οι προκάτοχοί του.

Τώρα πως έκανε στροφή 180 μοιρών σε αυτό το ζήτημα η Disney, πράγματι είναι κάτι που παραξένεψε τους πάντες, δεδομένου του "family-friendly" περιεχομένου όπου εστιάζει εδώ και δεκαετίες.