Έρχεται reboot ταινία του Frankenstein; Κάτι ψήνεται εκεί στη Universal

Phil Lord και Chris Miller ετοιμάζουν ταινία στο "Monster Universe"
22 Νοεμβρίου 2020 11:00
Έρχεται reboot ταινία του Frankenstein; Κάτι ψήνεται εκεί στη Universal

Η Universal Pictures το έχει βάλει σκοπό να αναγεννήσει το "Monster Universe" της και ήδη έχουμε δει τα πρώτα βήματα της εταιρίας, αφού στην αρχή της χρονιάς εκτός από το “The Invisible Man” Elisabeth Moss, τον περασμένο Ιούλιο μάθαμε ότι βάζει σε προτεραιότητα και την παραγωγή του "Wolfman" με τον Ryan Gosling.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι οι Channing Tatum, Phil Lord και Chris Miller, μετά το 21 Jump Street, έχουν στα σκαριά μία ατιτλοφόρητη ταινία για το εν λόγω σύμπαν της Universal. Οι μόνες πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στη δημοσιότητα είναι ότι αυτό το φιλμ «λαμβάνει χώρα στο παρόν και είναι ένα σύγχρονο θρίλερ εμπνευσμένο από την κλασική κληρονομιά της Universal».

Μερικές φήμες που είναι στον αέρα κάνουν λόγο για κάποιο reboot του Frankenstein ή του The Mummy. Ο Reid Carolin είχε την ιδέα του Project, με τον Wes Tooke να αναλαμβάνει το σενάριο. Βέβαια, μη ξεχνάτε ότι η Universal βρισκόταν σε συζητήσεις με την Blumhouse για ένα ολοκαίνουργιο Dracula. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.