Lady Gaga και Brad Pitt θα παίξουν παρεάκι στο “Bullet Train” του David Leitch

Σε μια μεγάλη παράγωγη της Sony Pictures
21 Νοεμβρίου 2020 10:52
Lady Gaga και Brad Pitt θα παίξουν παρεάκι στο “Bullet Train” του David Leitch

Σύμφωνα με το Collider, η Lady Gaga υπέγραψε για να παίξει πλάι στον Brad Pitt στη νέα ταινία δράσης του David Leitch, “Bullet Train” και σε παραγωγή της Sony Pictures. Παρόλα αυτά, αυτό το εκπληκτικό cast θα έρθουν και θα συμπληρώσουν και οι Joey King, Aaron Taylor Johnson, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Masi Oka και Michael Shannon.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το σενάριο του φιλμ έχει επιμεληθεί ο Zak Olkewicz, το οποίο είναι βασισμένο στο ιαπωνικό μυθιστόρημα του Kotaro Isaka, “Maria Beetle”. Στην υπόθεση, λοιπόν, θα δούμε ένα γκρουπ δολοφόνων με αντικρουόμενα συμφέροντα να επιβαίνει σε ένα τρένο στο Τόκιο.

Δυστυχώς, περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή δεν έγιναν γνωστές και μέχρι στιγμής δεν γνωστοποιήθηκε αν η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός θα υποδυθεί τη μία από τους δολοφόνους της ταινίας, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι έλαβε έναν υποστηρικτικό ρόλο και όχι της κεντρικής πρωταγωνίστριας.

Πρόσφατα είδαμε την Lady Gaga να πρωταγωνιστεί στο “A Star is Born”, όπου το τραγούδι “Shallow” απέσπασε και ένα Όσκαρ, ενώ και η ίδια βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.