Τo συγκλονιστικό trailer του Pieces of A Woman είναι εδώ - Ο δεύτερος Όσκαρ διεκδικητής του Netflix

Η ταινία που χάρισε στη Vanessa Kirby το βραβείο Α Γυναικείου στο Φεστιβάλ Βενετίας
17 Νοεμβρίου 2020 19:18
Τo συγκλονιστικό trailer του Pieces of A Woman είναι εδώ - Ο δεύτερος Όσκαρ διεκδικητής του Netflix

Το Netflix θέλει πάση θυσία να σαρώσει στα επερχόμενα Oscars και εξαπέλυσε το επίσημο trailer μιας ακόμη ταινίας που σίγουρα θα τη δούμε να διεκδικεί χρυσά αγαλματίδια. Ο λόγος για το "Pieces of A Woman" στο οποίο πρωταγωνιστεί η Vanessa Kirby στην καθοριστικότερη ερμηνεία της καριέρας της, η οποία μάλιστα απέσπασε και το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας το 2020. 

To φιλμ υπογράφει σκηνοθετικά ο καταξιωμένος Kornél Mundruczó (White God),ενώ η διεύθυνση παραγωγής είναι δια χειρός Martin Scorsese. Συμπρωταγωνιστεί ο Shia LaBeouf μαζί με την Ellen Burstyn (Interstellar). Επίσης στην ταινία εμφανίζονται οι: Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Shlesinger, και ο Benny Safdie -ενός εκ των δυο σκηνοθετών του Uncut Gems

H πλοκή του Pieces of a Woman είναι βουτηγμένη στη δυστυχία. Η Martha (Kirby) και ο Sean (LaBeouf) είναι ένα κλασικό ζευγάρι που ζει στη Βοστώνη και ετοιμάζεται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Οι ζωές τους όμως θα αλλάξουν ανεπανόρθωτα όταν αυτό το ταξίδι προς την μητρότητα λήγει με μια αφάνταστη τραγωδία. Η οδύσσεια της martha όμως τώρα ξεκινά και θα πρέπει να ξεπεράσει τον πόνο της, τα εργασιακά προβλήματα, την χαμένη επικοινωνία με τον σύζυγό της, την τυραννική μητέρα της και να αντιμετωπίσει τη μαία της στο δικαστήριο. 

To "Θραύσματα μιας Γυναίκας" όπως θα είναι ο τίτλος του, θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο ελληνικό Netflix στις 7 Ιανουαρίου 2021.