Daisy Ridley και Tom Holland στο πρώτο teaser της εξαφανισμένης ταινίας τους

Επιτέλους πήραμε μια πρώτη γεύση από το Chaos Walking
17 Νοεμβρίου 2020 18:47
Daisy Ridley και Tom Holland στο πρώτο teaser της εξαφανισμένης ταινίας τους

Το Chaos Walking είναι η ολοκαίνουργια sci-fi ταινία της Lionsgate με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Daisy Ridley, η οποία παρόλο που έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της εδώ τρία χρόνια περίπου, δεν έχουμε δει πολύ υλικό από αυτήν. Συγκεκριμένα, το φιλμ που είναι βασισμένο στο βιβλίο Chaos Walking: The Knife of Never Letting Go του Patrick Ness, ήταν να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου του 2019, αλλά μετά από διάφορες δυσκολίες δεν το είδαμε ποτέ.

Τώρα, μέσα από το IGN πήραμε μια πρώτη γεύση από το πόνημα του Doug Liman (Edge of Tomorrow), με ένα βίντεο των 15 δευτερολέπτων περίπου, με το επίσημο trailer να αποκαλύπτεται επιτέλους στις 19 Νοεμβρίου. Αν και είχαμε μάθει πρόσφατα ότι ίσως η ταινία καταφθάσει τον Ιανουάριο του 2021, η Lionsgate δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, κατά πάσα πιθανότητα θα αποκαλυφθεί μαζί με το trailer της Πέμπτης.

Δείτε το πρώτο βίντεο από το Chaos Walking παρακάτω:

Το Chaos Walking λαμβάνει χώρα σε έναν πλανήτη όπου οι περισσότερες γυναίκες έχουν σκοτωθεί από έναν ιό και όλα τα ζωντανά πλάσματα μπορούν να ακούσουν τις σκέψεις των άλλων μέσα από μια ροή εικόνων, λέξεων και ήχων που ονομάζονται “Noise”. Αξίζει να σημειωθεί πως το cast συμπληρώνουν και οι Mads Mikkelsen, Demián Bichir, Kurt Sutter και David Oyelowo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο φιλμ των Tom Holland και Daisy Ridley παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.