Δεν το περιμέναμε αλλά το Constantine 2 με τον Keanu Reeves είναι στα σκαριά

Δεν είναι και το πιο πολυπόθητο sequel αλλά θα το πάρουμε
14 Νοεμβρίου 2020 19:52
Δεν το περιμέναμε αλλά το Constantine 2 με τον Keanu Reeves είναι στα σκαριά

Από εκεί που μέσα στο καλοκαίρι είχε συζητηθεί απλώς το ενδεχόμενο ενός sequel του Constantine, φαίνεται πως παρασκηνιακά τα γρανάζια κινούνταν, ενώ εδώ και χρόνια κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες. Τώρα, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Lucifer στη ταινία του 2005 φαίνεται πως επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω.

Μέσα από το Instagram του, ο Peter Stormare ανακοίνωσε πως το Constantine 2 βρίσκεται πράγματι στα σκαριά, ανεβάζοντας απλά μια φωτογραφία και τη λεζάντα "Sequel in the works". Λίγο δύσκολο να προχώρησε σε μια τέτοια ανάρτηση χωρίς να του έχει γίνει επίσημη πρόταση για τον ρόλο, επομένως είναι η μοναδική επίσημη πηγή πως το sequel έρχεται: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PeterStormare (@therealstormare)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PeterStormare (@therealstormare)

Τώρα, αν και η συμμετοχή του Keanu Reeves δεν επιβεβαιώνεται θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ένα sequel θα προχωρούσε μόνο με αυτόν ως πρωταγωνιστή. Άλλωστε ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Francis Lawrence -που αργότερα σκηνοθέτησε τα Hunger Games- δήλωσε πως ο Keanu είναι μέρος του σχεδίου και πως το έχουν συζητήσει οι δυο τους. 

Πριν μερικούς μήνες στο DC Fandome, άλλωστε, η DC είχε επιβεβαιώσει ότι o John Constantine αποτελεί μέρος του Multiverse ταινιών της.

Ας ελπίσουμε οι συντελεστές του Constantine 2 να καταφέρουν να κάνουν την ταινία R-rated όπως θα της άξιζε.