Το Wonder Woman 1984 ίσως καταλήξει στο HBO Max - Αμφιταλαντεύεται η Warner Bros.

Ένα γόρδιο δεσμό πρέπει να λύσει η Warner Bros.
14 Νοεμβρίου 2020 08:25
Το Wonder Woman 1984 ίσως καταλήξει στο HBO Max - Αμφιταλαντεύεται η Warner Bros.

Τον γόρδιο δεσμό της κυκλοφορίας του Wonder Woman 1984 προσπαθεί να λύσει η Warner Bros. κοιτώντας ποια είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή της εν μέσω της πανδημίας, καθώς η ταινία έχει δεχθεί αλλεπάλληλες καθυστερήσεις και πολλά στούντιο μεταφέρουν τα blockbuster τους για το 2021.

Αυτή τη στιγμή το sequel της Patty Jenkins έχει προγραμματιστεί για τις 25 Δεκεμβρίου αλλά με τον κορωνοϊό να καλπάζει και πάλι δυναμικά σε όλον τον κόσμο, η πορεία του θα συναντήσει τρομερές δυσκολίες, καθώς λίγες είναι οι χώρες με ανοιχτές τις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Σύμφωνα με το Variety αυτό αφήνει τους ιθύνοντες της Warner Bros. να σκέφτονται δύο σενάρια.

Το πρώτο σενάριο θέλει τη Warner να το διαθέτει στις αίθουσες ως έχει και να παραδεχθεί ότι θα κάνει μια σύντομη χρονικά περίοδο προβολών και να μεταφέρει την προβολή της στο HBO Max. Πράγματι η Warner σκέφτεται να τη μέθοδο της Disney και να πάρει την οδό που αφήνει έξω ουσιαστικά τους κινηματογράφους

Το δεύτερο σενάριο λέει πως η Warner Bros. θα καθυστερήσει περαιτέρω την ταινία για το καλοκαίρι του 2021, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως το γεγονός ότι και πάλι οι κινηματογράφοι δε θα έχουν επιστρέψει στο 100%. Επομένως, το πρόβλημα για την εταιρία παραγωγής είναι το πώς θα βγάλει τα περισσότερα δυνατά έσοδα από μια τέτοια κίνηση. 

Αναμφίβολα η μετακόμιση της ταινίας θα τραβούσε κυριολεκτικά εκατομμύρια fans της DC στην streaming υπηρεσία του HBO, όμως δεν υπάρχει διείσδυση σε πολλές πλατφόρμες και έτσι η πιο διαδεδομένη μέθοδος να το παρακολουθήσεις είναι να έχεις κάποια συσκευή τύπου Apple TV -εφόσον επίσης υποστηρίζεται η υπηρεσία στη χώρα διαμονής σου. 

Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι θα αποφασίσει η Warner Bros. για το Wonder Woman 1984 μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες.