O Tom Holland με διπλή μάσκα στα γυρίσματα του Spider-Man 3 (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο Tom Holland στο πλατό της ταινίας περνάει το δικό του μήνυμα για τον κορωνοϊό
07 Νοεμβρίου 2020 20:37
O Tom Holland με διπλή μάσκα στα γυρίσματα του Spider-Man 3 (ΕΙΚΟΝΑ)

Ως γνωστόν ο Tom Holland δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να κρύψει τη χαρά του για το πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Spider-Man 3, ακόμη και εν μέσω της πανδημίας που αυτόν τον καιρό καλπάζει με ένα δεύτερο κύμα. Και μπορεί τις προάλλες να το έκανε με ένα απλό story τώρα η νέα του ανάρτηση μέσα από το Instagram ήταν η πιο ουσιαστική αλλά και με κοινωνικό χαρακτήρα.

Έτσι, ανεβασε στον λογαριασμό του την πρώτη φωτογραφία του φορώντας ξανά τη στολή του Spidey στο πλατό του ατιτλοφόρητου Spider-Man 3. Εμφανίστηκε όμως με...διπλή μάσκα, μία αυτής της στολής του Ανθρώπου Αράχνη και μια για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό στέλνοντας κιόλας το δικό του μήνυμα: 

Να φοράτε τη μάσκα σας, εγώ φοράω δύο

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wear a mask, I’m wearing two...

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on Nov 6, 2020 at 10:56am PST

Αξίζει να σημειωθεί πως στην παραπάνω φωτογραφία, που προέρχεται από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων του φιλμ, φοράει ακόμα την μαυροκόκκινη στολή του από το Spider-Man: Far From Home. Αυτή τη στολή άλλωστε την απέκτησε προς το τέλος της προηγούμενης ταινίας και έτσι είναι ακόμη "καινούργια" οπότε μια εκ νέου αλλαγή στη γκαρνταρόμπα του θα ήταν υπερβολική, όταν αυτή αποτελεί την 5η του στολή στο MCU. 

Για το Spider-Man 3 γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχει ο Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, παίρνοντας το ρόλο του νέου μέντορά του, μετά τους Robert Downey Jr/ Iron Man στο "Homecoming" και τον Samuel L. Jackson/ Nick Fury στο "Far From Home". Μαζί του και ο Jamie Foxx θα επιστρέψει στο ρόλο του Electro από το The Amazing Spider-Man 2, ενώ έντονες φήμες θέλουν τους άλλους δύο Spidey, δηλαδή τους Tobey Maguire και Andrew Garfield να κάνουν την εμφάνισή τους. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το ατιτλοφόρητο ακόμα "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.