Το Free Guy με τον Ryan Reynolds χάνει το 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού

"Θύμα" της πανδημίας και το Death on the Nile
07 Νοεμβρίου 2020 10:50
Το Free Guy με τον Ryan Reynolds χάνει το 2020 εξαιτίας του κορωνοϊού

Διανύουμε μια πολύ περίεργη χρονιά λόγω της κατάστασης με την πανδημίας και όπως έχουμε δει στο παρελθόν, ένα κομμάτι της ψυχαγωγίας μας έχει επηρεαστεί πολύ. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τη βιομηχανία του κινηματογράφου, που υπέστη αλλεπάλληλες οικονομικές -και μη- ζημιές. Οι περισσότερες παραγωγές είτε έχουν σταματήσει επ’ αόριστον, είτε έχουν αναβληθεί για μερικούς μήνες.

Όπως όλα δείχνουν, ο κορωνοϊός έκανε ζημιά και σε μερικές ακόμη ταινίες της Disney, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, τα Free Guy και Death on the Nile “έφυγαν” εντελώς από το 2020. Η action-κωμωδία με τον Ryan Reynolds ήταν αρχικά να καταφθάσει στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ το πόνημα του Kenneth Branagh θα ερχόταν μία εβδομάδα αργότερα. Δυστυχώς, η Disney δεν έχει δώσει άλλες πληροφορίες για το πότε θα δούμε τις εν λόγω ταινίες.

Μάλιστα, το cast του Free Guy ήταν απόλυτα προετοιμασμένο για παν ενδεχόμενο λόγω του κορωνοϊού καθώς στο πρόσφατο trailer είχαν...καπαρώσει αρκετές. 

Με το 2020 να ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες, η Disney αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο το Soul την ημέρα των Χριστουγέννων, φυσικά μέσα από το Disney Plus. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.