Όχι ότι σας έψηνε, αλλά ένα Solo 2 δεν το αποκλείει ο Ron Howard

Η Lucasfilm μπορεί να υποκύψει στο ενδιαφέρον των fans
05 Νοεμβρίου 2020 20:30
Όχι ότι σας έψηνε, αλλά ένα Solo 2 δεν το αποκλείει ο Ron Howard

Ως γνωστόν το Solo: A Star Wars Story είναι ένα από τα μελανά σημεία του franchise τόσο εμπορικά όσο και για την χλιαρή -στην καλύτερη- αποδοχή που είχε από fans και κριτικούς. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα πίσω από τις κάμερες, τελικά ο Ron Howard έφερε το project εις πέρας, χωρίς ωστόσο να κρύβει ακόμη και δημόσια το γεγονός ότι...πάτωσε. Το κοντέρ του box office έγραψε κάτι λιγότερο από $400 εκ. δολάρια παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι μετά βίας έβγαλε τα έξοδά της. 

Ο σκηνοθέτης του φιλμ όμως έχει ερωτηθεί στο παρελθόν πολλές φορές για το εάν θα υπάρξει κάποιο sequel του Solo, δεδομένου ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους Star Wars fans για τον γκανγκστερικό του κόσμο, καθώς και για χαρακτήρες όπως οι Dryden Vos (Paul Bettany) και Qi'Ra (Emilia Clarke). Σε συνέντευξή του στο Lights, Camera, Barstool, ο Howard δεν βαρέθηκε να απαντήσει ξανά στην ίδια ερώτηση για πολλοστή φορά και με ειλικρίνεια είπε πως το "Solo 2" δεν βρίσκεται στα σκαριά επισήμως. 

Ωστόσο, το ότι υπάρχει συνεχές ενδιαφέρον από τους fans για την γκανγκστερική πλευρά του Star Wars μπορεί να οδηγήσει τις Lucasfilm και Disney να υποκύψουν στις ορέξεις τους:

Χωρίς να μακρολογώ και χωρίς να πετάξω κάνα spoiler, νομίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον για αυτούς τους χαρακτήρες. Νομίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον τον γκανγκστερικό κόσμο, αλλά σας διαβεβαιώ πως δεν αναπτύσσεται κάτι σχετικό είτε ταινία είτε κάτι για το Disney Plus. Ένα καλό πράγμα από όλη την υπόθεση είναι πως υπάρχει μια έλξη για το Solo και εάν αυτό τους κάτσει καλά ίσως να ανατραπούν τα πράγματα. 

Τον περασμένο Ιούλιο είχαν ακουστεί κάποιες φήμες ότι για χάρη του Disney+ ετοιμάζονται δύο σειρές βασισμένες στο γκανγκστερικό σύμπαν του "Solo", όμως παρέμειναν...φήμες. 

Εσείς θα θέλατε να δείτε μια νέα περιπέτεια του νεαρού Han Solo του Alden Ehrenreich ή κάποιο spinoff με τον νεαρό Lando του Donald Glover ή ακόμη και με την Qi'Ra; Πείτε μας στα σχόλια.