O Donal Logue θα παίξει στο κινηματογραφικό reboot του Resident Evil

O Chief Irons του Resident Evil 2 μαζί με τους Leon Kennedy και Claire Redfield
04 Νοεμβρίου 2020 08:58
O Donal Logue θα παίξει στο κινηματογραφικό reboot του Resident Evil

Ένα μήνα πριν ακριβώς είχε ανακοινωθεί το βασικό cast της νέας κινηματογραφικής ταινίας του Resident Evil, η οποία θα αποτελεί reboot και μια εντελώς νέα ιστορία πολύ πιο κοντά στα βιντεοπαιχνίδια του franchise. Τώρα, μαθαίνουμε για μια νέα προσθήκη στο ήδη αρκετά δυνατό cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Johannes Roberts (47 Meters Down). 

Αυτός είναι ο Donal Logue που ο κόσμος έχει λατρέψει από τη σειρά Gotham, έχοντας συμμετάσχει επίσης στα Vikings και Sons of Anarchy, ενώ στη μεγάλη οθόνη στο Zodiac (2007) του David Fincher και το Blade του 1998. 

Ο Logue θα υποδυθεί τον Chief Irons, τον χαρακτήρα από το Resident Evil 2 Remake που είναι ο αρχηγός του RCPD και συνεργάζεται σαφέστατα στενά με τους Leon Kennedy και Claire Redfield. 

Όσον αφορά το υπόλοιπο cast η Kaya Scodelario (Maze Runner) θα παίξει την Claire Redfield, η Hannah-John Kamen (Ant-Man and the Wasp) την Jill Valentine και ο Tom Hooper που γνωρίσαμε ως Luther στο The Umbrella Academy του Netflix θα υποδυθεί τον κακό Albert Wesker. Επίσης, ο Avan Jogia (Zombieland: Double Tap) θα ενσαρκώσει τον Leon S. Kennedy, ο Robbie Amell (Upload, The Babysitter) τον Chris Redfield και ο Neal McDonough (Arrow, Legends of Tomorrow, Yellowstone) τον William Birkin

Και η CG animated σειρά του Netflix θα συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα του Resident Evil 2, όπως φαίνεται. 

Το νέο φιλμ του Resident Evil θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2021 σε διανομή της Screen Gems της Sony.