Μυστηριωδώς "κατέβηκε" το trailer του Zack Snyder's Justice League από το YouTube

Τί συμβαίνει με το επίσημο βίντεο στο κανάλι του HBO Max;
03 Νοεμβρίου 2020 20:17
Μυστηριωδώς "κατέβηκε" το trailer του Zack Snyder's Justice League από το YouTube

Εντελώς από το πουθενά ένα από τα πιο viral trailers ταινιών των τελευταίων μηνών εξαφανίστηκε από το YouTube. Εδώ και μερικά 24ωρα το επίσημο trailer του The Snyder Cut του Justice League έχει κατέβει από το κανάλι του HBO Max και κανείς δεν ήξερε το γιατί. 

Τελικά την κατάσταση ξεκαθάρισε ο ρεπόρτερ του THR, Aaron Couch, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο πίσω από τη διαγραφή του trailer, που ουσιαστικά αποτελεί πρωτότυπο περιεχόμενο της ίδιας της WarnerMedia:

"Το HBO Max αφαίρεσε το trailer Zack Snyder's Justice League που αναρτήθηκε τον Αύγουστο λόγω προβλημάτων που προέκυψαν με τα μουσικά δικαιώματα, αλλά λογικά θα ανέβει ξανά στο YouTube μόλις λυθεί. 

Επομένως, το πρόβλημα βρίσκεται στην μουσική επένδυση του trailer, το οποίο ήταν προσωπική επιλογή του ίδιου του Zack Snyder. Πρόκειται για το Hallelujah του Leonard Cohen, με το οποίο ήθελε να ντύσει εξαρχής το trailer της ταινίας, πριν παραδώσει τα σκήπτρα -λόγω προσωπικών θεμάτων- στον Joss Whedon. 

Παραδόξως, το trailer υπάρχει σε διάφορα άλλα κανάλια που το έχουν ανεβάσει αλλά όχι στην επίσημη πηγή του

Η κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League θα γίνει μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο HBO Max, κομμένη ως μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, με τη δυνατότητα να τη δείτε και σαν μια 4ωρη ταινία.