Αν δεν αντέχετε τα κυνηγητά από δολοφόνους, τότε μη δείτε μόνοι σας το Smiley Face Killers (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα!
01 Νοεμβρίου 2020 19:12
Αν δεν αντέχετε τα κυνηγητά από δολοφόνους, τότε μη δείτε μόνοι σας το Smiley Face Killers (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από τρία χρόνια περίπου είχε ανακοινωθεί το “Smiley Face Killers” του Tim Hunter (Gotham), χωρίς όμως να έχουμε νεότερα σχετικά με φιλμ από εκεί και έπειτα. Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει, καθώς μετά την τόση αναμονή η Lionsgate δημοσίευσε το επίσημο trailer, καθώς και μερικές νέες πληροφορίες.

Το Smiley Face Killers είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα σχετικά με πραγματικές δολοφονίες που συνέβησαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990 έως το 2010 και έλαβαν χώρα στην Καλιφόρνια. Ο Tim Hunter θέλει να μας δείξει ότι αυτά τα εγκλήματα δεν έγιναν μάλλον από έναν δολοφόνο, αλλά από μια ομάδα ανθρώπων.

Στην υπόθεση, λοιπόν, θα δούμε ένα κύμα μυστηριωδών πνιγμών σε ένα πανεπιστήμιο στην ακτή της Καλιφόρνια, όπου ο Jake αγωνίζεται να βρει τον εαυτό του στο σχολείο. Μια μέρα, λοιπόν, θα υποψιαστεί ότι μια παράξενη φιγούρα τον παρακολουθεί και φοβάται ότι σύντομα θα είναι το επόμενο θύμα αυτών των φρικιαστικών εγκλημάτων.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Bret Easton Ellis που έχει δουλέψει στο American Psycho του 2000, καθώς και σε τρία επεισόδια του Twin Peaks του θρυλικού David Lynch. Πλέον, εκτός ότι θα φτάσει στη μικρή μας οθόνη πολύ σύντομα απ’ όσο νομίζαμε, έχουμε μάθει και το cast της ταινίας που δεν είναι άλλοι από τους: Ronen Rubinstein, Mia Serafino και Crispin Glover.

Το Smiley Face Killers αναμένεται να προβληθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2020 απευθείας σε VOD μορφή. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.