Αρχίζουν τα γυρίσματα του Spider-Man 3 και ο Tom Holland έχει ξετρελαθεί (BINTEO)

Αφού μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Uncharted
26 Οκτωβρίου 2020 22:21
Αρχίζουν τα γυρίσματα του Spider-Man 3 και ο Tom Holland έχει ξετρελαθεί (BINTEO)

Μια εβδομάδα αφότου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το Uncharted και πήραμε την πρώτη ματιά από το πώς θα είναι ως νεαρός Nathan Drake, ο Tom Holland δηλώνει πανέτοιμος για το επόμενό του project. Και ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το Spider-Man 3 ή αλλιώς το sequel του "Far From Home" για το οποίο έχουν ακουστεί τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό που δικαίως έχουν εκτοξεύσει το hype του φιλμ. 

Ο 24χρονος ηθοποιός ανέβασε ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram και χωρίς καμία όρεξη να κρύψει τον ακραίο ενθουσιασμό του είπε:

Μόλις προσγειώθηκα στην Ατλάντα και ήρθε η ώρα του Spider-Man 3!

Δείτε το story που ανέβασε παρακάτω:

Έτσι, σηματοδοτεί πώς το ξεκίνημα των γυρισμάτων θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες για την ταινία, που σκηνοθετεί και πάλι ο Jon Watts και η οποία αναμένεται να μπλέξει στον ιστό της...πολλές πλοκές μαζί αλλά και πολλούς Spidey! Έντονη φημολογία υπάρχει εδώ και μήνες πως τόσο ο Tobey Maguire όσο και ο Andrew Garfield θα υποδυθούν ξανά τις δικές τους βερσιόν του Ανθρώπου Αράχνη, παρόλο που η Sony Pictures προέβη σε μια άτσαλη διάψευση -ίσως προσωρινή- των εν λόγω δημοσιευμάτων. 

Το μόνο σίγουρο από πλευράς...Multiverse είναι πώς ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch θα αποτελέσει το νέο μέντορα του Peter Parker και ο συνδετικός κρίκος του Spider-Man 3 με το υπόλοιπο MCU και το Doctor Strange 2. Επίσης, αναμένεται να δούμε τον Jamie Foxx να παίζει ξανά τον Electro από το The Amazing Spider-Man 2

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.