Το Shang-Chi της Marvel είναι σχεδόν έτοιμο - Έκαναν πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η πρώτη αποκλειστικά ασιατική περιπέτεια του MCU είναι καθ'οδόν
26 Οκτωβρίου 2020 11:21
Το Shang-Chi της Marvel είναι σχεδόν έτοιμο - Έκαναν πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πέρασαν περίπου τρείς μήνες από όταν η παραγωγή του Shang-Chi επανεκκινήθηκε μετά το lockdown στην Αυστραλία και τελικά τα γυρίσματα της επερχόμενης Phase 4 ταινίας του MCU ολοκληρώθηκαν. Μέσα στο Σαββατοκύριακο τόσο μέλη του cast όσο και της παραγωγής μοιράστηκαν φωτογραφίες στα social media, κάνοντας...πάρτι μιας και κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια υπερπαραγωγή εν μέσω του COVID-19

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Destin Daniel Cretton, ανήρτησε πρώτος μια φωτογραφία στο Instagram του από το wrap party που έλαβε χώρα στο πλατό με τη λεζάντα "Αυτό ήταν!": 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WE. ARE. WRAPPED!

A post shared by Destin Yori Daniel Cretton (@destindaniel) on Oct 24, 2020 at 12:50am PDT

Με τη σειρά του ο ίδιος ο Shang-Chi και ένας εκ των νέων ηρώων της Marvel που θα γνωρίσουμε, ο Simu Liu, ανέβασε μια selfie παρέα με τον Cretton:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We made a baby!!! We can’t wait to introduce him to the world in 9 months... 😍😍😍 #WRAPPED

A post shared by Simu Liu (刘思慕) (@simuliu) on Oct 24, 2020 at 6:24am PDT

 Μάλιστα στο Facebook του ο Liu έκανε μια ανάρτηση αναφερόμενος στην αντιπροσώπευση του Shang-Chi, η οποία σπάει τα καθιερωμένα πρότυπα του Hollywood και μετά την τεράστια επιτυχία της κωμικής ταινίας "Crazy Rich Asians", αυτή θα είναι η πρώτη superhero ταινία με αμιγώς ασιατικό cast. 

 Μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Michelle YeohTony LeungAwkwafina, και Rosalind Chao. To ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν αυτό ανοίγει την πόρτα και στο marketing τμήμα του φιλμ, ώστε να αρχίσει η προώθηση με διάφορα teasers, επομένως οι ερχόμενοι μήνες θα έχουν ενδιαφέρον για το μέλλον του MCU. Εφόσον, η πανδημία δεν χαλάσει τα σχέδια της Marvel Studios ξανά. 

Προς το παρόν το Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings αναμένεται δύο μήνες μετά το Black Widow, δηλαδή στις 9 Ιουλίου 2021