Πατέρας και γιος συγκρούονται στην MMA αρένα του “Embattled” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταφθάνει αυτόν τον Νοέμβριο
22 Οκτωβρίου 2020 10:40
Πατέρας και γιος συγκρούονται στην MMA αρένα του “Embattled” (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λάτρεις του MMA και όσοι αγαπούν τις δραματικές ταινίες έχουν ακόμη ένα λόγο να χαίρονται, αφού κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Embattled. Πρόκειται για ένα φιλμ που θέλει να περάσει πολλά μηνύματα, όπως αυτό της ενδοοικογενειακής βίας και τη σχέση πατέρα και γιού, που παλεύουν καθημερινά μεταξύ τους.

Το Embattled επικεντρώνεται στη μίζερη σχέση μεταξύ ενός πατέρα αθλητή του MMA και του έφηβου γιού του, ο οποίος προσπαθεί να «κολλήσει» τα κομμάτια της ζωής του από τότε που τους εγκατέλειψε, για να ζήσει τη ζωή ενός ροκ σταρ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Stephen Dorff, Darren Mann, Elizabeth Reaser, Colin McKenna, Karrueche Tran, Donald Faison, Saïd Taghmaoui και Ava Capri. Το "Embattled" σκηνοθετείται από τον Nick Sarkisov, σε σενάριο του David McKenna του American History X. Ο Sarkisov είναι Ρώσος σκηνοθέτης που είχε γράψει και δουλέψει πάνω στο "Krasny" του 2016.

Το Embattled θα κάνει το ντεμπούτο του σε επιλεγμένα σινεμά, καθώς και σε VOD στις 20 Νοεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.

Tags: