Burden: Οι Forest Whitaker και Garrett Hedlund παίζουν σε μία βαθιά ανθρώπινη ιστορία (BINTEO)

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Andrew Heckler
25 Οκτωβρίου 2019 14:08
Burden: Οι Forest Whitaker και Garrett Hedlund παίζουν σε μία βαθιά ανθρώπινη ιστορία (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το συγκινητικό δράμα εποχής Burden την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Andrew Heckler, με τον νικητή Χρυσού Αγαλματιδίου, Forest Whitaker (The Last King of Scotland) να ενώνει τις δυνάμεις του με τον Garrett Hedlund (Triple Frontier, Mudbound).

Το εν λόγω έργο το 2018 έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από Sundance Film Festival όπου απέσπασε το Βραβείο Κοινού Καλύτερης Δραματικής Αμερικανικής Ταινίας.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Mike Burden’ (Hedlund), έναν νεαρό οποίος έχοντας χάσει τους γονείς του μεγάλωσε από παιδί στους κόλπους της Ku Klux Klan στην Νότια Καρολίνα. Ωστόσο, ο ήρωας ασφυκτιώντας από την όλη κατάσταση, αρχίζει να σκέφτεται ολοένα και πιο έντονα την φυγή του από εκεί, μία ιδέα που του προτείνει και η ‘Judy’ (Andrea Riseborough), μία ανύπαντρη μητέρα με την οποία είναι ερωτευμένος. Παρά τους αρχικούς τους ενδοιασμούς, προχωρούν στο σχέδιό τους ακόμη και αν  μία τέτοια  επιλογή ενέχει θανάσιμο ρίσκο.

Όμως, η παραπάνω ρατσιστική οργάνωση θα ζητήσει να εκδικηθεί τον ‘Mike’ για την απόφασή του αυτή. Τότε, το ζευγάρι θα βρει καταφύγιο σε μία εκκλησία Βαπτιστών, επικεφαλής της οποίας είναι ένας έγχρωμος ιερέας, ο Reverend Kennedy (Whitaker) που θα καλώς ορίσει τους νεοαφιχθέντες στην κοινότητά του. Ο συγκεκριμένος άνδρας λοιπόν, θα σταθεί στο πλευρό τους σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα προτρέποντάς τους να ακολουθήσουν ένα μονοπάτι ειρήνης, αγάπης και αποδοχής για τον άλλον.  

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Andrea Riseborough, Tom Wilkinson, Tess Harper, και ο Usher.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται ο υποψήφιος από την Ακαδημία σκηνοθέτης, Robbie Brenner (Dallas Buyers Club) και ο Bill Kenright.

Το Burden αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 28 Φεβρουαρίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: