Στο ‘Hearts and Bones’ ο Hugo Weaving γίνεται ένας μάχιμος δημοσιογράφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα προσπαθήσει να ξεσκεπάσει την αλήθεια για ένα φρικτό έγκλημα
30 Δεκεμβρίου 2019 20:50
Στο ‘Hearts and Bones’ ο Hugo Weaving γίνεται ένας μάχιμος δημοσιογράφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο θρίλερ-δράμα Hearts and Bones με το οποίο επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ο Ben Lawrence, υπογράφοντας και το σενάριο μαζί με την Beatrix Christian, με τον Hugo Weaving να ηγείται του cast εν προκειμένω.

Η όλη πλοκή εστιάζει στον πολεμικό ανταποκριτή και φωτορεπόρτερ ‘Dan Fisher’ (Weaving) ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του για να ετοιμάσει το υλικό για μία φωτογραφική έκθεση όταν ο ‘Sebastian Ahmed’ (Andrew Luri), ένας πρόσφυγας από το Νότιο Σουδάν τον επισκέπτεται απροειδοποίητα και του ζητάει μία χάρη. Συγκεκριμένα, του λέει να μην δημοσιοποιήσει κανένα στιγμιότυπο από την σφαγή που έλαβε χώρα στο χωριό του δέκα πέντε χρόνια πριν γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ζωή της οικογένειάς του που μένει πια στην Αυστραλία, καθώς και άλλων φιλικών του προσώπων. Μία ανέλπιστη φιλία ξεκινάει ανάμεσά τους κάτι που θα δοκιμαστεί σκληρά έπειτα από μία συνταρακτική ανακάλυψη που κάνει ο ‘Daniel’ όταν διαπιστώνει ότι η κόρη του νεοαφιχθέντα άνδρα ίσως να είναι ακόμη εν ζωή. Καθώς και άλλες αλήθειες έρχονται στην επιφάνεια, οι δύο ήρωες καλούνται να συγκρουστούν με όσα ήξεραν ως τότε ως δεδομένα και να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις για το υπόλοιπο του βίου τους.

Στο Hearts and Bones παίζουν επίσης οι: Hayley McElhinney, Bolude Watson, Gassin Obeide Alameddine, Mohamed Lamine Bangoura, Ava Caryofyllis, Deng Deng, Dereb Desalegn, Alan Dukes, Tendai Dzwairo και η Βικτώρια Χαραλαμπίδου.