To νέο μεθυστικό trailer του MANK κάνει κάθε σινεφίλ να στραφεί στο Netflix

David Fincher, Gary Oldman και Amanda Seyfried στα παρασκήνια του Citizen Kane
21 Οκτωβρίου 2020 17:32
To νέο μεθυστικό trailer του MANK κάνει κάθε σινεφίλ να στραφεί στο Netflix

Δεν πέρασε μια μέρα και το Netflix, μετά την νέα αφίσα, έδωσε στη κυκλοφορία και το νέο επίσημο trailer του MANK της νέας ταινίας του David Fincher, ο οποίος για πρώτη φορά σκηνοθετεί ένα κανονικό δράμα εποχής και μάλιστα σε ασπρόμαυρο κάδρο. Με ένα μεθυστικό τρόπο ο σκηνοθέτης των "The Social Network" και "Fight Club" θα μας βάλει στα άδυτα του Hollywood των '30s με φόντο τα πυρετώδη γυρίσματα του θρυλικού "Πολίτης Κane" του Orson Welles. 

Αυτά τα γεγονότα όμως θα τα δούμε μέσα από την οπτική του Herman J. Mankiewicz ή αλλιώς "Mank" όπως θέλουν να τον αποκαλούν, τον αλκοολικό και απαθή σεναριογράφο της ταινίας, τον οποίο υποδύεται ο βραβευμένος με Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου, Gary Oldman. Δίπλα του η Amanda Seyfried ως Marion Davies, η Lily Collins ως Rita Alexander, ο Arliss Howard ως Louis B. Mayer, Tom Burke ως Orson Welles αλλά και ο Charles Dance ως Williams Randolph Hearst. 

Μάλιστα, το σενάριο είχε πρωτογράψει πριν από δεκαετίες ο πατέρας του σκηνοθέτη, Jack Fincher. Απολαύστε το επίσημο trailer της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω. 

Το MANK θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένες αίθουσες της χώρας και στο Netflix στις 4 Δεκεμβρίου