Οι Power Rangers μεταμορφώνονται ξανά για ένα νέο σύμπαν ταινιών και σειρών

Με επικεφαλής τον δημιουργό του The End of the F***ing World του Netflix
21 Οκτωβρίου 2020 11:49
Οι Power Rangers μεταμορφώνονται ξανά για ένα νέο σύμπαν ταινιών και σειρών

Εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες οι Power Rangers, που βασίζονται στο ιαπωνικό "Super Sentai" μάς έχουν μεγαλώσει και έχουν γαλουχήσει πολλές ακόμη γενιές μικρών παιδιών με τις συναρπαστικές περιπέτειες, τις πολύχρωμες στολές και τα Zords τους φυσικά. Επίσημα, οι Power Rangers θα μεταμορφωθούν ξανά για τη γέννηση ενός νέου και ολό δικού τους κινηματογραφικού σύμπαντος, καθώς η eOne που εξαγοράστηκε από την Hasbro το 2019, θα είναι η εταιρία παραγωγής του franchise αντί της Paramount. 

Ουσιαστικά το franchise των Power Rangers, που πάντοτε βασιζόταν στο ιαπωνικό αδερφάκι του, παίρνει τη πρωτοβουλία να δημιουργήσει το δικό του "MCU" με μια διασυνδεδεμένη ιστορία μεταξύ τηλεοπτικών σειρών, ταινιών και άλλων μέσων ψυχαγωγίας. Το σημαντικό είναι πως θα έχει και τον δικό του "Kevin Feige" όπως μάθαμε στο πρόσωπο του Jonathan Entwistle, δημιουργό του The End of the F***ing World αλλά και του I'm Not Okay With This" του Netflix. 

Ο ρόλος του θα είναι συντονιστικός ώστε να κρατηθεί μια ενιαία διασυνδεδεμένη ιστορία, όπως έγινε με τις ταινίες της Marvel Studios. 

Η είδηση αυτή έρχεται ενόψει της πρεμιέρας της 28ης σεζόν του σόου, με τίτλο Power Rangers: Dino Fury, η οποία θα γίνει μέσα στο 2021 στο κανάλι Nickelodeon. Tώρα εάν η νέα σεζόν συνδεθεί με το νεοσύστατο σύμπαν μένει να φανεί, αλλά δεν είναι και κάτι απίθανο. Εδώ και δύο χρόνια άλλωστε ετοιμάζεται ένα ολόφρεσκο remake του -ήδη reboot- φιλμ των Power Rangers του 2017, το οποίο δέχθηκε χλιαρές κριτικές και αποδοχή από τους fans.