Σταμάτησαν τα γυρίσματα στο "The Harder They Fall" του Netflix λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Πρόκειται για τη νέα ταινία με τους Idris Elba και Regina King
19 Οκτωβρίου 2020 14:29
Σταμάτησαν τα γυρίσματα στο "The Harder They Fall" του Netflix λόγω κρούσματος κορωνοϊού

Δυστυχώς τέτοια νέα θα τα διαβάζουμε συχνά από εδώ και πέρα ή μέχρι τουλάχιστον να διατεθεί ευρέως ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, το Netflix αναγκάζεται να διακόψει τα γυρίσματα ενός εκ των μεγάλων παραγωγών του, διότι εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοίού κατόπιν των εντατικών τεστ που διεξάγονται καθημερινά, βάσει πρωτοκόλλων. 

Ο λόγος για τη western ταινία, "The Harder They Fall", στην οποία πρωταγωνιστούν οι Idris Elba και Regina King, η οποία θα μπει σε καραντίνα για τουλάχιστον μία εβδομάδα, όπως προβλέπουν τα μέτρα προστασίας. Λέγεται πως κανένα από τα βασικά μέλη του cast δεν εντοπίστηκε με κορωνοϊό, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν κάποιο άλλο μέλος του cast ή μέλος της παραγωγής είναι συμπτωματικό. Το Netflix, από την πλευρά του, δεν θέλησε να σχολιάσει το ρεπορτάζ. 

Η πλοκή του φιλμ που σκηνοθετεί ο Jeymes Samuel σε σενάριο Boaz Yakin, επικεντρώνεται σε έναν επικηρυγμένο εγκληματία που μαθαίνει πως ο άνθρωπος που σκότωσε εν ψυχρώ τους γονείς του βγαίνει από τη φυλακή. Σε μια πράξη εκδίκησης, συγκροτεί μια συμμορία για να τον βοηθήσει στο έργο του. Μαζί με τους Elba και King συμπρωταγωνιστούν επίσης αρκετοί αξιόλογοι ηθοποιοί όπως οι: Jonathan Majors (Da 5 Bloods, Lovecraft Country), Zazie Beetz (Deadpool 2, Joker), Lakeith Stanfield (Sorry to Bother You) και Delroy Lindo (Da 5 Bloods)

Αυτή η ταινία ήταν η πρώτη που ταξίδεψε μέχρι το New Mexico για τις ανάγκες των γυρισμάτων της από τότε που ξέσπασε η πανδημία. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Elba ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες του Χόλιγουντ που βγήκαν δημόσια ανακοινώνοντας ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μαζί με τη γυναίκα του, Sabrina Dhowre Elba. 

Αν όλα πάνε καλά και τα γυρίσματα συνεχιστούν κανονικά μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τότε το The Harder They Fall θα προβληθεί αποκλειστικά μέσω του Netflix το 2021.