Το Die Hard και ο Bruce Willis επιστρέφουν...διαφορετικά από ότι θα περιμένατε (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν βγαίνει νέο κεφάλαιο του "Πολύ σκληρός για να πεθάνει"
19 Οκτωβρίου 2020 12:03
Το Die Hard και ο Bruce Willis επιστρέφουν...διαφορετικά από ότι θα περιμένατε (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμφίβολα το πρώτο Die Hard είναι από τις πιο εμβληματικές και καλύτερες ταινίες δράσης όλων των εποχών, έχοντας αφήσει το δικό τους σημάδι στο σινεμά. Ωστόσο, μια επιστροφή του franchise που έκανε εδώ και μερικές μέρες tease ο Bruce Willis, δεν κατέληξε όπως θα περίμεναν οι fans του. 

Μπορεί ο 65χρονος Willis να υποδύθηκε ξανά τον ρόλο του John McClane αλλά δεν είναι για ένα νέο κινηματογραφικό κεφάλαιο του "Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει". Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαφήμιση μιας αλυσίδας καταστημάτων που πουλάει ανταλλακτικά αυτοκινήτων, η οποία προωθεί τις νέες "Die Hard" μπαταρίες αυτοκινήτων της, με τον πλέον καλτ τρόπο. 

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μικρού μήκους φιλμ όπου ο McClane προσπαθεί να ξεφύγει από κάτι κακούς και χαλάει η μπαταρία του αυτοκινήτου του και για να γλιτώσει χρησιμοποιεί την μπαταρία της εταιρίας Advance Auto Parts. Μάλιστα, στη διαφήμιση-φιλμ κάνει και μια cameo εμφάνιση ο De'voreaux White, που υποδύεται ξανά τον οδηγό λιμουζίνας ονόματι Argyle. 

Τώρα, εάν αυτή η επιστροφή σηματοδοτήσει και μια κανονική μέσω μιας νέας ταινίας μένει να φανεί. Είναι γνωστό πως εδώ και πολλά χρόνια το Die Hard 6 βρίσκεται στα σκαριά, και η αλήθεια είναι πως ο κόσμος περίμενε αυτή την ανακοίνωση και όχι ένα διαφημιστικό σποτ, όμως έκτοτε δεν έχει ακουστεί ξανά κάποια πρόοδος στο project. Υπάρχει και μια συντριπτική πλειοψηφία κόσμου που προτιμά να αφεθεί το Die Hard στο χρονοντούλαπό του και να μην βγει ακόμη ένα μέτριο προς κακό sequel .