Το Doctor Strange 2 έκανε μια παράξενη προσθήκη στο cast του

Τι ρόλο βαράει η νεαρή Xochitl Gomez;
18 Οκτωβρίου 2020 17:13
Το Doctor Strange 2 έκανε μια παράξενη προσθήκη στο cast του

Πριν μερικές μέρες οι fans του MCU πήραν μερικά νέα που ανέβασαν αναμφίβολα τον ενθουσιασμό για τα όσα επιφυλάσσει το Phase 4, καθώς ανακοινώθηκε πως ο Benedict Cumberbatch θα επιστρέψει ως Doctor Strange για να γίνει ο νέος μέντορας του Tom Holland στο Spider-Man 3. Αυτό έφερε και την εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωση ότι το Multiverse θα παίξει σημαντικό ρόλο εφεξής στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios ανοίγοντας διάπλατα όλα τα πιθανά ρεαλιστική και μη ρεαλιστική σενάρια για το που θα κατευθυνθεί η ταινία.

Ο Sorcerer Supreme όμως θα επιστρέψει και για τις ανάγκες της sequel ταινίας του, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Sam Raimi, γνωστός για την πρώτη Spider-Man τριλογία με τον Tobey Maguire. Μια είδηση κυκλοφόρησε όσον αφορά το casting ενός νέου ατόμου στην εν λόγω ταινία, που το λες και παράξεν, μιας και τίποτα άλλο δεν έγινε γνωστό για αυτό. 

Η Xochitl Gomez είναι η νεότερη προσθήκη, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Deadline, στο cast του Doctor Strange 2. 

Πρόκειται για την μόλις 14 χρονών ηθοποιό του Baby Sitter Club του Netflix, η οποία θα παίξει στο πλάι του Cumberbatch σε έναν ρόλο που διατηρείται μυστικός. Μάλιστα, η Marvel θέλησε να μη σχολιάσει το γεγονός της συμμετοχής της ηθοποιού σε οποιοδήποτε μελλοντικό project του MCU. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά εμφανίστηκε στη σειρά Ravens Home του Disney Channel. 

Πρόσφατα, ο Cumberbatch δήλωσε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν οσονούπω και κορωνοϊού επιτρέποντος, σαφώς. 

Προς το παρόν, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.