Θα δούμε ή όχι τους Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man 3; - Τι απαντά η Sony στις φήμες

Η τρελή φήμη που ξέσπασε σαν φωτιά
16 Οκτωβρίου 2020 09:37
Θα δούμε ή όχι τους Tobey Maguire και Andrew Garfield στο Spider-Man 3; - Τι απαντά η Sony στις φήμες

Το casting του Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange για το άκρως αναμενόμενο "Spider-Man 3" με τον Tom Holland, πυροδότησε εντελώς τις θεωρίες και τις φήμες πώς η Marvel Studios μαζί με την Sony Pictures έχουν επιλέξει να βαδίσουν στο δρόμο του "Spider-Verse". Τις τελευταίες μέρες όμως κυριολεκτικά ξέσπασαν σαν φωτιά οι φήμες που ήθελαν τις πύλες του multiverse να ανοίγονται διάπλατα και να ακούγεται πως ο Tobey Maguire και ο Andrew Garfield να επιστρέψουν ο καθένας με τον δικό του Spider-Man στο sequel του "Far From Home".

Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας εκπρόσωπος της εταιρίας βγαίνει να διαψεύσει εντελώς τις όποιες φήμες κυκλοφορούν, όμως δεν έγινε αυτό ακριβώς στην προκειμένη. Συγκεκριμένα, ένας εκπρόσωπος της Sony Pictures δήλωσε στο ET Canada πώς: 

Αυτά τα φημολογούμενα castings δεν έχουν επιβεβαιωθεί. 

Και μπορεί τα στούντιο παραγωγής να μην σχολιάζουν συχνά τις φήμες και να τις καταρρίπτουν, εδώ η φρασεολογία είναι διφορούμενη, διότι μπορεί αυτή η απάντηση να ερμηνευθεί και διαφορετικά. Όπως για παράδειγμα ότι κάτι συμβαίνει στα παρασκήνια και όντως οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την επιστροφή τους. Ειδάλλως η φρασεολογία θα ήταν κάτι σαν το "δεν σχολιάζουμε περαιτέρω φήμες ή εικασίες", σαν η Sony Pictures να περιμένει η ίδια της να επιβεβαιώσει επίσημα τη συμμετοχή τους.

Στο παρελθόν ο Tom Holland έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι το Spider-Man 3 θα τρελάνει τους fans της Marvel με όσα θα δείξει. Το γεγονός ότι ο Spider-Man της πρώτης τριλογίας του Sam Raimi, μαζί με τον "Amazing Spider-Man" μπορούν να εμφανιστούν δεν μπορεί να αποκλειστεί, όταν ήδη ξέρουμε ότι θα επιστρέψει ο J.K. Simmons στο ρόλο του J.Jonah Jameson και ο Electro του Jamie Foxx. Μάλιστα, ο τελευταίος είχε αναρτήσει μια φωτογραφία με τους τρεις Spider-Men και αργότερα αναγκάστηκε να την κατεβάσει. Ύποπτο έτσι; Σαν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ όλων αυτών των χαρακτήρων και των φημών να είναι η παρουσία του Doctor Strange, ο οποίος ως Sorcerer Supreme μπορεί να μετακινείται ανάμεσα στις διαστάσεις. 

Από την άλλη, μπορεί πράγματι να αποτελεί την επίσημη διάψευση όλων των παραπάνω και αυτές να είναι οι μόνες συνδέσεις που θα έχει το Spider-Man 3 με το MCU και τις παλιές ταινίες του franchise. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το WandaVision η σειρά του Disney+ με την Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και τον Vision (Paul Bettany) θα δώσει μια πρώτη γεύση από το τι εστί "Multiverse". Άλλωστε θα συνδέεται με το sequel του Doctor Strange με τίτλο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", το οποίο σκηνοθετεί ο Sam Raimi -γνωστός για την πρώτη Spider-Man τριλογία. Βλέπετε που πηγαίνει η υπόθεση. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.