O Benedict Cumberbatch θα επιστρέψει ως Doctor Strange για το "Spider-Man 3"

Ανοίγουν οι πύλες του Multiverse και ο Tom Holland θα χρειαστεί νέο μέντορα
08 Οκτωβρίου 2020 21:19
O Benedict Cumberbatch θα επιστρέψει ως Doctor Strange για το "Spider-Man 3"

Μία βδομάδα μετά την αποκάλυψη πως ο Jamie Foxx θα επιστρέψει ως Electro για το Spider-Man 3, τα σημάδια πώς θα δούμε στοιχεία από Multiverse έγιναν εντονότερα. Τώρα όμως θεωρούνται σίγουρα μιας και ανακοινώθηκε μέσω του THR, πως ο Benedict Cumberbatch θα είναι ο νέος μέντορας του Tom Holland στο sequel του "Far From Home" παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Iron Man του Robert Downey Jr. στο "Homecoming", αλλά και τον Nick Fury του Samuel L. Jackson

Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Ο Doctor Strange που θα κάνει εντατικά μαθήματα περί Multiverse στον Peter Parker, όσο και αν η Marvel Studios θέλει να κρατήσει κρυφό το γεγονός αυτό. Το ερώτημα πλέον είναι πώς θα δέσει το πολυσύμπαν του MCU με άλλες βερσιόν του Spidey ή των κακών που θα έρθουν να τον κατατροπώσουν, όπως για παραδείγμα ο Electro από το The Amazing Spider-Man με τον Andrew Garfield. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το WandaVision η σειρά του Disney+ με την Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και τον Vision (Paul Bettany) θα δώσει μια πρώτη γεύση από το τι εστί "Multiverse". Άλλωστε θα συνδέεται με το sequel του Doctor Strange με τίτλο "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", το οποίο σκηνοθετεί ο Sam Raimi -γνωστός για την πρώτη Spider-Man τριλογία. Βλέπετε που πηγαίνει η υπόθεση. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.