Το Matrix 4 αντί να καθυστερεί, όπως όλες οι άλλες ταινίες, έρχεται νωρίτερα

Το παράδοξο στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Warner Bros. Pictures
07 Οκτωβρίου 2020 19:10
Το Matrix 4 αντί να καθυστερεί, όπως όλες οι άλλες ταινίες, έρχεται νωρίτερα

Μέσα στην μεγάλη ανακοίνωση της Warner Bros. για τις αλλαγές που προέκυψαν λόγω του κορωνοϊού στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της υπήρχε και ένα παράδοξο. Το άκρως αναμενόμενο The Matrix 4 με τον Keanu Reeves αντί να καθυστερήσει και αυτό τελικά γνωστοποιήθηκε πως θα έρθει νωρίτερα και μάλιστα κατά τέσσερις μήνες. 

Από εκεί που το sequel της Lana Wachowski θα έβγαινε τον Απρίλιο του 2022 τώρα αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2021 σε περίπου ένα χρόνο και δύο μήνες από σήμερα δηλαδή. Με την κατάσταση της πανδημίας σαφέστατα να παραμένει αρκετά ρευστή ενδέχεται αυτή η ημερομηνία να μην τηρηθεί. Ωστόσο, η Warner Bros. μάλλον νιώθει αρκετά σίγουρη για να τοποθετεί τόσο νωρίς ένα τόσο μεγάλο blockbuster και franchise ιδιαίτερα όταν αυτό επιστρέφει μετά από 18 χρόνια απουσίας. 

Στους ρόλος των Neo και Trinity θα δούμε να επιστρέφουν οι Keanu Reeves και Carrie Ann Moss, ο Yahya Abdul-Mateen II θα υποδυθεί έναν νεαρό "Morpheus", ενώ θα δούμε επίσης τους Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Jonathan Groff του Mindhunter και τη Jessica Henwick σε άγνωστους ακόμη ρόλους. 

Μια ακόμη μεγάλη παραγωγή που αναμενόμενα καθυστέρησε ήταν το Dune που μεταφέρεται έναν χρόνο αργότερα, το Wonder Woman 1984 επιμένει για τον ερχόμενο Δεκέμβριο -αλλά δεν είναι σίγουρο για πόσο ακόμη- και το The Batman επίσης πήρε πολλούς μήνες αναβολή. Αναλυτικότερα θα βρείτε τις ταινίες της Warner που καθυστερούν πατώντας εδώ