Το νέο trailer του Free Guy κάνει τον Ryan Reynolds τον απόλυτο videogame ήρωα  

Μαζί με την Jodie Comer θα πρέπει να σώσει τον ψηφιακό του κόσμο

Το νέο trailer του Free Guy κάνει τον Ryan Reynolds τον απόλυτο videogame ήρωα

Δεν πέρασαν αρκετές ώρες μετά από το teaser trailer της νέας ταινίας του Ryan Reynolds όπου μαζί με το υπόλοιπο cast, έτρεχαν να κλειδώσουν πιθανές ημερομηνίες πρεμιέρας σε περίπτωση που καθυστερήσει περαιτέρω και δόθηκε στη δημοσιότητα το ολοκαίνουργιο trailer. 

Πρόκειται για το Free Guy το οποίο διαδραματίζεται κυρίως μέσα σε έναν εικονικό κόσμο βιντεοπαιχνιδιού είναι σε σκηνοθεσία του Shawn Levy (Stranger Things) και πρωταγωνιστεί ο Reynolds στον ρόλο του "Guy". Ενός καλοσυνάτου χρηματιστηριακού υπαλλήλου που μια μέρα ανακαλύπτει πως όλον αυτόν τον καιρό ζούσε σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Προσπαθώντας να βρει μια άκρη και να δραπετεύσει από το "Matrix" αυτό συναντάει την Molotov Girl, μια μυστηριώδη χαρακτήρα που την υποδύεται η Jodie Comer και θα είναι η σπίθα που θα τον ωθήσει να βάλει κυριολεκτικά φωτιά στον ψηφιακό του κόσμο. 

Άπλετο χιούμορ κομμένο και ραμμένο στο στιλ του Reynolds για το οποίο έχει λατρευτεί παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, ένα love story και ένα σκηνικό που κυρίως όσοι παίζουν βιντεοπαιχνίδια θα εκτιμήσουν, καθώς περιλαμβάνει δεκάδες easter eggs. Απολαύστε το trailer παρακάτω. 

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το Free Guy έχει προγραμματιστεί πλέον για τις 11 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.