Ο Ryan Reynolds προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα λόγω πανδημίας στο νέο trailer του Free Guy  

Κλειδώνει πολλαπλές ημερομηνίες πρεμιέρας καλού-κακού

Ο Ryan Reynolds προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα λόγω πανδημίας στο νέο trailer του Free Guy

Αποκλείεται πλέον μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan Reynolds να προωθείται με συμβατικούς τρόπους. Ένα απλό trailer δεν αρκεί λοιπόν για το Free Guy την επόμενη ταινία του λατρεμένου λόγω Deadpool ηθοποιού. Για αυτό δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer όπου σύσσωμο το cast του φιλμ με τους Jodie Comer, Utkarsh Ambudkar, Lil Rel Howery και Joe Kerry, μαζί με τον σκηνοθέτη, Shawn Levy (Stranger Things), έκαναν μια βιντεοκλήση για να μας ενημερώσουν για τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας και το trailer που έρχεται. 

Όλα αυτά μέχρι να τους πει ο Levy πως πρέπει να ετοιμαστούν για παν ενδεχόμενο, δεδομένης της ρευστής κατάστασης, και να μαγνητοσκοπήσουν το μήνυμά τους καλύπτοντας πολλαπλές ημερομηνίες κυκλοφορίας, πέραν της καινούργιας που έχει οριστεί για τις 11 Δεκεμβρίου. Τα νέα άλλωστε που έρχονται ειδικά από τις κινηματογραφικές παραγωγές είναι πώς καθυστερούν συνεχώς, με πρόσφατα παραδείγματα τα Fast 9, Black Widow, Eternals, Wonder Woman 1984 και άλλα. 

Το όλο teaser αυτό είναι για να μας προετοιμάσει για το ολοκαίνουργιο trailer που θα έρθει μέσα στο επόμενο 24ωρο και θα αποκαλύψει περισσότερα για την ταινία που θυμίζει κάτι από Ready Player One, Wreck-it Ralph και The Matrix. Ο Reynolds παίζει τον "Guy" ο οποίος μια μέρα αποφασίζει να σπάσει τη ρουτίνα του και ανακαλύπτει πως ζει μέσα σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Η συνάντησή του με την Molotov Girl θα τον βάλει σε μια διαφορετική τροχιά και μια μυστήρια αποστολή, όπου εμπλέκεται το αφεντικό της εταιρίας που αναπτύσσει το παιχνίδι και υποδύεται ο Taika Waititi

Με τα τωρινά δεδομένα το Free Guy θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2020.